Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Velkommen til to nye partnerkonsulenter / Få det bedste med fra konferencen / 12 modige ledere tænker på tværs / Praktikanter bidrager med givende nye fagligheder
'joint action' er fordringen om at flytte fokus hen mod samarbejde og vores evne til at skabe og udforme sociale verdener. I fællesskab muliggøres et rigere og mere komplet liv ved at finde stadig bedre måder at leve sammen på. 

Velkommen til partnerkonsulenterne
Morten Bertelsen og Rasmus Santos Rossel

Vi er glade og stolte over at kunne byde velkommen til to nye og erfarne ledere og partnerkonsulenter i joint action, Morten Bertelsen og Rasmus Santos Rossel. 
De brænder begge for at bidrage til udviklingen af flere samskabende velfærdsløsninger.

Morten er specialist i at hjælpe og understøtte organisationer i at implementere strategier og gøre dem praksisnære - at få strategien udført helt konkret. 

Læs mere og kontakt Morten her!

Rasmus har et særligt fokus på teamudviklingssamtaler, Relationel Koordinering samt konkret udmøntning af ny velfærdsledelse. 

Læs mere og kontakt Rasmus her!

Få del i de bedste øjeblikke fra årets konference Relationel Velfærd

Deltog du ikke på de tre vidensintense konferencedage på Godsbanen til den Internationale Konference Relationel Velfærd juni 2016?
Få del i alle de bedste øjeblikke fra konferencen: Vi deler frit videoer af alle oplæg her.
Jacob Bundsgaard: Setting a political agenda - Welfare
Borgmester Jacob Bundsgaard åbnede konferencen med oplægget "On Setting a Political Agenda". Konferencepartner Aarhus Kommune leverede aktuelle cases, der muliggjorde et lærerigt og praksisnært arbejde med at udvikle nye borgernære velfærdsløsninger.
Hilary Cottam: Focusing on Relational Welfare
Den internationalt anerkendte sociale entrepreneur Hilary Cottam tog alle med storm - både med et stærkt oplæg og sin store personlighed, da hun indledte rækken af talere med sin keynote om Relationel Velfærd.
Morten Hyllegaard: Interview til Relationel Velfærd konferencen 2016
Hør Morten Hyllegaard, direktør for udviklingsbureauet BETA, fortælle om, hvordan han ser konferencen som et samlingspunkt, for dem der bevidst arbejder med at udvikle en relationel tilgang til vores velfærd og til den måde, vi tænker og forstår velfærd på.
Vil du sikre dig plads til næste års konference d. 21.-23. juni 2017 på Godsbanen?
Så tilmeld dig allerede nu - og få 10 % rabat med earlybird rabatkoden 'EARLYBIRD'. 

Tilmeld dig her!

12 ledere har modet til at tænke ledelse på tværs af organisationen!

Så er første hold startet på vores uddannelsesforløb Ledelse af Relationel Koordinering. 12 ledere, der har modet og fremsynet til at tage livtag med nogle af velfærdstatens mest presserende udfordringer, deltog i opstartmodulet den 6.-7. september i vores egne lokaler på Søren Frichs Vej. På uddannelsen adresserer de sammen nogle af de centrale udfordringer, som moderne organisationer står overfor. De sparrer om og udvikler sammen gode konkrete praktiske løsninger og ny ledelse på tværs af de organisatoriske skel. 

Er du interesseret i at uddanne dig i Ledelse af Relationel Koordinering?

Så kan du nu tilmelde næste uddannelsesforløb, der har opstart i februar 2017 i både København og Aarhus. Følget linket og tilmeld dig allerede i dag.

To skarpe praktikanter bidrager med nye faglige og udvidende vinkler på udviklingsarbejdet 

Vi byder Maiken Grøntved og Lisa Westermann velkommen i joint action som konsulent- og forskningsassistenter. Vi ser meget frem et inspirerende samarbejde.
Maiken studerer Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet. Maiken har en særlig interesse for, hvordan den politiske agenda påvirker uddannelsesinstitutioner som f.eks. den danske folkeskole.
Læs mere og kontakt Maiken her!
Lisa studerer Informationsvidenskab på Aarhus Universitet. Hun har særlig interesse for organisationudvikling, og hvordan det gennem brugerinddragelse er muligt at understøtte samarbejde på arbejdspladsen og ligeledes gennem IT. 
Læs mere og kontakt Lisa her!

Deltag gratis i gå-hjem-møde

Hvad gør du mandag morgen, når du skal skabe ny velfærd?

Vi skal væk fra at tænke velfærd, som noget den offentlige sektor giver til borgerne. Velfærd er noget, der skabes sammen med borgerne – ved at tilbyde borgeren relationer.
Kom til gå-hjem-møde i Aarhus den 28. november 2016 og hør om, hvordan du skaber Relationel Velfærd i det borgernære møde i egen organisation.

Tilmeld dig her!
joint action a/s er et specialiseret konsulent- og videnshus, der arbejder forskningsbaseret på at skabe mere samskabende velfærdspraksis i landets organisationer – samtidig med at vi bibeholder en økonomisk realisme. Vi er eksperter på udvikling af ny ledelse og er værter for den samlende konference om Relationel Velfærd. Kontakt os når din praksis kræver et velfærdsløft. 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Søren Frichs Vej 44D · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp