Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Mød Rebellen, der arbejder for mere og bedre velfærd / Læs med: Ledelse i samskabelse / Deltag på LRK-uddannelse  

Mød "Rebellen fra Langeland" på årets velfærdskonference

Igennem mange år har Ole Sørensen, bedre kendt som "Rebellen fra Langeland" fra programserien på DR, arbejdet inden for psykiatrien. Lige siden Ole var helt ung, har han været drevet af at hjælpe og beskytte mennesker, der har det svært. Og han undrer sig stadig over, hvordan man kan blive kaldt en rebel for at behandle mennesker ordentligt. 
"Jeg har arbejdet i psykiatrien i 35 år, og jeg har altid været vild med mennesker. Derfor ser jeg på personen før paragraffen og borgeren før bureaukratiet." 
Ole Sørensen, fra bogen Kom nu ned på jorden
Deltag på årets velfærdskonference Rethink Welfare 2017 den 21.-23. juni på Godsbanen i Aarhus, og mød Ole Sørensen sammen med et væld af andre spændende praktikere, forskere, konsulenter, der arbejder med at skabe mere og bedre velfærd. 

Læs meget mere om konferencen og tilmeld dig her!

Læs med: om 'Ledelse i samskabelse' 

"Samskabelse og ledelse af samskabelse handler både om at gå forrest, men samtidig også om at have modet til at gå forrest ind i et åbent land, hvor langt flere personer har definitionsretten over, hvordan praksis skal udfolde sig her."
Dorthe Bønning Møller, Skoleleder Søndre Skole
I løbet af de seneste 3 år har de på Søndre Skole i Billund Kommune ændret opfattelsen af og måden, hvorpå skolen drives. Både elever og forældre tænkes nu ind som vigtige samarbejdspartnere. Dorthe Bønning Møller er som leder og forandringsagent en af dem, der har været helt tæt på udviklingen. Her i artiklen deler hun i nedslag sine bedste erfaringer med, hvad det kræver at lede samskabelsen frem – som billeder på den erkendelsesrejse, det har været at opdage, hvad inddragelse reelt vil sige - og hvor vigtigt det er i skolen i dag.
Klik her og læs med!

Uddan dig til at lede de relationelle velfærdsløsninger frem

Vil du udvikle dine evner til at arbejde med og lede den Relationelle Koordinering frem i tværfaglige og tværsektorielle udviklings- og forandringsprocesser?

Med uddannelsen Ledelse i Relationel Koordinering kan du lære at lede de efterspurgte relationelle velfærdsløsninger frem - velfærdsløsninger, der baserer sig på et øget samarbejde - både mellem de fagprofessionelle og mellem de borgere, det rent faktisk handler om.  

Uddannelsen er et seks-dages-forløb, der bygger på nyere dansk og international forskning i ledelse af forandringer, relationer og resultater. 

Læs meget mere om, hvordan forløbet kobler op til din praksis, og tilmeld dig her!
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Søren Frichs Vej 44D · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp