Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Vil du have én af de 3 sidste pladser på ESSENTIALS? / Nyt forskningssamarbejde / Hjælp os / Bliv klædt på med LRK / Deltag i praksisworkshops / Bliv et med de konsultative metoder
Konsulentarbejdet handler for os om at gå til kunderne med ambitionen om at bidrage. Visionen er, at vores kunder bliver i stand til at tage stilling og nyskabe sig loyalt overfor egne visioner. Vi bidrager med ideer og viden om moderne organisationer og om den indlejrede samtid og fremtid, så etablerede forudsætninger kan undersøges og gentænkes. Det handler om, at vi må anerkende det ubestemte som et positivt fænomen - ved at starte med at leve spørgsmålene vi stiller, frem for vores svar.

Vil du have en af de sidste 3 pladser på konsulentuddannelsen ESSENTIALS?

ESSENTIALS by joint action indledes den 8. marts 2016 med et besøg på AROS kunstmuseum. Vi løfter her sløret for nogle af de temaer, der rammesætter dagen. Med introduktion til Olafur Eliassons inddragende kunstværker kommer vi til at arbejde med konsulentens æstetiske færdigheder. Som beskuere til Eliassons værker bliver vi en integreret del af værket og hermed bevidste om vores egne positioner over for kunstværkerne. Når vi som beskuere bliver bevidste om betydningen af vores position, så udfordres vi til refleksion. Denne erfaring og færdighed er essentiel for det konsultative arbejde. På ESSENTIALS by joint action stiller vi spørgsmålet: 
Hvordan kan konsulenten, som kunsteneren, udfordre det anvendte vokabular i organisationerne ved at tale, perspektivere og arbejde på nye måder, der positionerer organisationens medlemmer på ny? 

Konsulent Jacob Storch er den gennemgående underviser på dagen. Vil du have én af de sidste 3 pladser på forløbet?
Så tilmeld dig her! 

Du kan læse mere om sammenhængen imellem kunsten og det konsultative arbejde her.

Vi indleder et nyt forskningsprojekt i samarbejde med OHRC

I et samarbejde med Foreningen for Offentlige HR-chefer og professor Jody Hoffer Gittell indleder vi i joint action et tre årigt udviklings- og forskningsprojekt:
Den strategiske organisations bundlinje 

Forskningssamarbejdet sigter mod at udvikle og dokumentere en ny strategisk rolle for HR-organisationen, hvor fokus bliver at skabe de ledelsesmæssige og organisatoriske forudsætninger for udvikling af mere effektive og kvalitetsfokuserede løsninger af kerneopgaverne. Projektets ambition er at udvikle ny viden og dokumentation for betydningen af strategisk HR - som noget, der kan måles på bundlinjen.

Læs mere om projektet og ambitionen om at forme fremtidens HR her.

Hjælp os med at forme fremtidens konsulentuddannelse 

Hvilke gode råd, vil du give til et konsulenthus, der har ambitionen om at lave fremtidens konsulentuddannelse? Hjælp os med at virkeliggøre ambitionen, så vi i fællesskab kan skabe en vedkommende uddannelse og sammen udvikle stadigt bedre måder at leve sammen i organisationerne på.
Skriv dit bud og gode råd til julie@joint-action.dk. Du vil være med i lodtrækningen om Jacob Storch og Carsten Hornstrups nye bog Samarbejdsrevolutionen, der udkommer til sommer. Vi udlodder 10 eksemplarer til de af jer, der hjælper os med at blive det, vi gerne vil være for jer. 

Skriv til os her!

Bliv klædt på til Ledelse af Relationel Koordinering

I samarbejde med Lederforeningen Dansk Sygeplejeråd udbyder vi uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering i både Aarhus og København. Forløbet kvalificerer din evne til at udvikle tværfaglige og tvær-organisatoriske arbejdsprocesser. Alle fire moduler er koblet tæt op på praksis, så du sikrer dig et udbytte af højeste organisatoriske værdi.

Tilmeld dig her!
"Her får du virkelig en helt reel og brugbar opskrift på, hvordan du takler og imødekommer de taktiske og strategiske udfordringer i din dagligdag som offentlig leder."
HR-chef Birgitta Sloth Christiansen, Aalborg Kommune

Mød velfærds-praktikere og professorer fra øverste hylde

"Hvordan kan offentlige institutioner tilbyde borgerne relationer?", "Hvilke organisatoriske strukturer kan understøtte samskabelse?", "Hvad er god ledelse i rammerne af Relationel Velfærd?" 

Disse og mange andre højaktuelle velfærds-spørgsmål bliver adresseret til den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016, den 22.-24. juni i Aarhus.
Vi er stolte af at kunne præsentere et stjernespækket program! Du kommer til at møde velfærdspraktikere og forskere fra øverste hylde, når du deltager på konferencens praksisworkshops og keynotes:
 

Til konferencen kan du blandt andet møde

Hillary Cottam, social intreprnør og forfatteren bag begrebet Relationel Velfærd.

Jody Hoffer Gittell, Professor og administrerende direktør for Relationel Coordination Research Collaborative.

Mary og Kenneth Gergen, bidrager som Phd. og Emeritus stadig med banebrydende forskning om sprog og relationer.

Morten Hyllegaard, direktør for MandagMorgen Velfærd og en af hovedkræfterne bag projekterne Innovationsrådet og Velfærdens Innovationsdag.

Jacob Bundsgaard, Jacob Bundsgaard har som borgmester i Aarhus Kommune støttet op om en innovativ velfærdsdagsorden.

Bliss Browne, grundlægger af Imagine Chicago, som rangerer i top 25 over 'Innovative community development projekts by EU'.
 
Diana Whitney, direktør og konsulent, en af grundlæggerne af Appreciative Inquiry og TAOS Institute.

Læs om alle keynote speakers her.

Hvis du vil bidrage til udviklingen af nye og tidssvarende velfærdsløsninger sammen med engagerede kollegaer fra ind- og udland, så tilmeld dig konferencen.
Du kan stadig lige nå at få 20 % rabat på billetten, hvis du tilmelder dig inden 1. marts 2016. Normalpris: 6.995,- kr.

Tilmeld dig her!
 
Vi samarbejder med Billund Kommune i et 3-årig udviklingforløb. Her kan du læse om, hvordan to medarbejdere er lykkedes med at iværksætte små forandringer i egen organisation. Som 100 andre medarbejdere i Billund Kommune har de som forandringsagenter en central rolle i det igangværende forandringsprojekt "Sammen finder vi ud af det". Læs med her:

”Vi kan iværksatte små forandringer i vores egen organisation – ved at blive ét med de nye metoder”
&
"Det er den fælles og unikke aftale omkring borgerne, der gør forskellen"
"Vi skal forstå organisationer som strømme af samtaler og betydninger. En konsulent kan ikke stå uden for denne strøm, men vil blive involveret og må tage del i samtalerne. Konsulenten skal udfordre det anvendte vokabular i organisationen ved at udvise evnen til at kunne tale, perspektivere og arbejde på nye måder. Denne udfordring får organisationer til at genoverveje praksisser, handlinger og betydninger." Jacob Storch, Stifter og partner i joint action 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences