Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Få adgang til early bird-billetter til konferencen / Mød entreprenøren bag begrebet Relationel Velfærd / Deltag i vidensdeling om Relationel Koordinering - i praksis 
Bliss Browne har været på besøg / Deltag i inspirationsmødet om konsulentarbejdet
 
TILBAGEBLIK Glædelig jul og godt nytår til alle vores læsere!
Da vi gik ind i 2015 havde vi ikke fantasi til at forestille os, hvad joint action kunne blive til. Vi kan se tilbage på fusionen mellem Hornstrup & Partners og joint action som en begivenhed, der for alvor løftede konsulentforretningen. To større udviklingsprojekter har i særdeleshed præget året. I Billund Kommune har udviklingen af en borgercentreret velfærdspraksis ramt lige ind i dagsordenen om Relationel Velfærd. Region Sjælland er en ny og spændende samarbejdspartner, og vi har her indledt et innovativt lederudviklingsforløb, hvor medarbejdere og ledere mødes om at kvalificere deres evne til at skabe udviklingskulturer og varige forandringer. Partnerskabet med Carsten Hornstrup har tilført top ekspertise inden for Relationel Koordinering til joint action, hvor en koordineret demensindsats i Varde Kommune, en koordineret ungeindsats i Albertslund Kommune, en koordineret beskæftigelsesindsats i Hjørring Kommune og en række nye store projekter gør vores fælles faglighed til omdrejningspunktet for 2016. Ind i 2016 rækker også flere nye spændende forsknings- og udviklingsprojekter, som vi ser meget frem til.
Vi inviterer med denne fortælling jer til at gøre refleksionen om, hvilke begivenheder, der var særligt betydningsfulde for jeres 2015?

Tilmeld dig den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 nu - og få 20% rabat

Tilmeldingen til sommerens store begivenhed, den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 er nu åben. Deltag i konferencen den 22.-24. juni i Aarhus, og du vil sammen med engagerede kollager fra ind- og udland, profilerede forskere, konsulenter m.fl. udvikle dagsordenen Relationel Velfærd.
Du kan se det foreløbige program her.

Tilmeld dig allerede nu og få adgang til early bird billetter med 20% rabat - klik her!

Mød prisvindende socialentreprenør,
der står bag begrebet Relationel Velfærd

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at Hilary Cottam, social entreprenør UK og forfatter til begrebet Relational Welfare, åbner rækken af keynotes ved sommerens Internationale Konference Relationel Velfærd 2016. 

Du kan se Hillary Cottams TEDtalk om Relational Welfare her!

Til konferencen kan du også møde

Morten Hyllegaard, direktør for MandagMorgen Velfærd og en af hovedkræfterne bag projekterne Innovationsrådet og Velfærdens Innovationsdag.

Jacob Bundsgaard, Jacob Bundsgaard har både som rådmand og sidenhen som borgmester i Aarhus Kommune støttet op om en innovativ velfærdsdagsorden.

Bliss Browne, grundlægger af Imagine Chicago, som rangerer i top 25 over 'Innovative community development projekts by EU'.
 
Diana Whitney, direktør og konsulent, en af grundlæggerne af Appreciative Inquiry og TAOS Institute.

Se det foreløbige program her og læs om alle keynote speakers her.

Tilmeld dig vidensdeling om Relationel Koordinering og få 20% rabat på billetten.

Den 22. januar 2016 inviterer joint action og TeamArbejdsliv til vidensdeling om: 

Relationel Koordinering - i praksis

Mød Jody Hoffer Gittell og en række danske praktikere og få den sidste nye inspiration fra både forskerens og praktikernes verden. Vær med fra kl 10-16 på Trinity Hotel og Konference Center, Gl. Færgevej 30 Fredericia.

Tilmelder du dig inden den 20/12-2015 får du 20% rabat på billetten.

Læs mere og tilmeld dig her!

Bliss Browne har været på besøg

I slutningen af oktober deltog nogle af vores nære samarbejdspartnere i joint actions innovationsdag omkring ledelse af Relationel Velfærd. Vi var så heldige at sikre os en fantastisk dygtig og inspirerende personlighed som facilitator for dagen, nemlig Bliss Browne. Tak til vores gode ven af huset og samarbejdspartner som ikke bare sikrede gode dialoger for vores vidensdeling - hun gjorde dagen magisk! Vi ser frem til at møde Bliss igen på den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016.
Vi deler her små glimt fra vores vidensdeling:

Vi er altid nysgerrige på, hvordan vi kan blive bedre. Bedre til at inddrage borgere og samarbejdspartnere. Bedre til at samarbejde på tværs af fagligheder og organisatoriske skel. Bedre til at håndtere forandring og ultimativt bedre til at løse den opgave, som er vores, når vi erkender, at vi sammen er velfærdsstaten Danmark. Og vil vil gerne sige mange tak til deltagerne på dagen for deres gode og berigende bidrag, der hjalp os rigtig godt på vej med denne undersøgelse!
Hold dig opdateret om dagsordenen Relationel Velfærd her.

Du kan lige nå at tilmelde dig inspirationsmødet om konsulentarbejdet

Torsdag den 17. december inviterer vi alle interesserede til inspirationsmøde om selve konsulentarbejdet. Tilmeld dig her - det er gratis at deltage. 

Du kan blandt andet høre om, hvordan vores nye uddannelse 
ESSENTIALS by joint action gentænker konsulentuddannelserne og tager ambitiøse skridt videre mod mere faglige og mere æstetisk forankrede uddannelsesforløb.
Tilmelder du dig til ESSENTIALS by joint action inden 2016, får du 20% rabat!

Vi indleder inspirationsmødet med kaffe og rundstykker kl 8.30 på adressen
Søren Frichs vej 44D.

Du kan lige nå at tilmelde dig - klik her!

Mød os på Velfærdens Innovationsdag, hvor vi i samarbejde med digitaliseringshuset ditmer er vært for både temasession og stand med overskriften Relationel Velfærd.
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences