Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Få en af de sidste pladser på vores LRK-uddannelse / Tidsskriftet Relationel Praksis er igen i trykken - læs med / Kom til gå-hjem-møde
I joint action er vi specialister, der arbejder både i praksis og forskningsbaseret med udvikling af nye velfærdsløsninger og Ledelse af Relationel Velfærd. Kig forbi kontoret og hør HVORDAN, du kan arbejde med samskabende velfærdspraksis og Ledelse af Relationel Velfærd omkring borgernære kerneopgaver.

Få en af de sidste pladser på uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering

Du kan lige nå at tilmelde dig uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering, der har opstart i Aarhus den 6. september. 
Uddannelsen er et intensivt udviklingsforløb for chefer, ledere, konsulenter og koordinatorer, der arbejder med at udvikle samarbejdet på tværs af faglige og organisatoriske skel.

Tilmeld dig her

Tidsskriftet Relationel Praksis er af praktikere for praktikere - læs med og få ny inspiration!

Så kan vi endelig dele et nyt nummer af e-tidsskriftet Relationel Praksis. Fem artikler tager fat på emner som ledelse af en kulturændring mod organisationsmedlemsperspektivet, Relationel Velfærd og positiv aldring, Relational Koordinering, synlig læring og til sidst frihedsidealet i coachinglitteraturen.

Tilmeld dig her og få løbende tilsendt tidsskriftet, der giver dig adgang til et væld af givende praksisfortællinger.

Download tidsskriftet her
"Tidsskriftet har som ambition at give en mangfoldighed af stemmer mulighed for at dele ud af deres inspiration og erfaringer med relationel praksis, så vi sammen kan udfolde, udbrede og styrke denne praksis.", Forlaget Mindspace

Kom til gå-hjem-møde

Hvad gør du mandag morgen, når du skal skabe ny velfærd?

Vi skal væk fra at tænke velfærd, som noget den offentlige sektor giver til borgerne. Velfærd er noget, der skabes sammen med borgerne – ved at tilbyde borgeren relationer.

Kom til gå-hjem-møde i Aarhus den 28. november 2016 og hør om, hvordan du skaber relationel velfærd i det borgernære møde i egen organisation.

Tilmeld dig her
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences