Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Book et møde – få en bog / Nyt projektværktøj / Gratis inspirationsmødeNyetableret joint venture / Få det bedste med fra konferencen

Book et møde – få en bog

Carsten Hornstrup og Mikkel Pilgaards bog om Ledelse af Relationel Koordinering har flere steder været et meget givende bidrag til opgaveløsningen i de offentlige insitutioner. Hør mere ved at booke et møde med Mikkel Pilgaard MadsenCarsten Hornstrup eller en af joint actions andre konsulenter og få bogen med fra mødet gratis.
Book et møde her.
"Ledelse af Relationel Koordinering har i høj grad bidraget med nye dimensioner i arbejdet med at skabe borgernær kvalitet og faglighed i organisationerne."

Sundhedschef Kirsten Myrup, Varde Kommune
 
"Her får du virkelig en helt reel og brugbar opskrift på, hvordan du takler og imødekommer de taktiske og strategiske udfordringer i din dagligdag som offentlig leder."

HR chef Birgitta Sloth Christiansen, Ålborg Kommune

Ny projektværktøj – Change Canvas

Hvordan håndterer du forandringsprocesser i din organisation? I komplekse forandringsprocesser er det svært at planlægge og udføre en simpel strategi. At gennemføre en forandringsproces foregår ikke lineært og kan derfor heller ikke beskrives som en enkel rejse fra A til B.

Med Change Canvas introducerer vi et værktøj til at afdække essentielle aspekter af forandringsprocessen. Samtidig inddrages medarbejderne i planlægningen, så man sikrer en fælles forståelse om meningen med forandringsprocessen – både i planlægningen og i udførelsen.
Du kan se værktøjet her.

Gratis inspirationsmøde 

...om Ledelse af Relationel Koordinering og Relationel Kapacitet

Øget produktivitet? Mere tilfredse borgere? Bedre arbejdsmiljø?
Forskning viser, at organisationer, hvor det tværfaglige samarbejde fungerer godt, på een gang har mere tilfredse brugere, en højere effektivitet og en højere social kapital.

Kom og hør om, hvordan I opnår dette til gratis inspirationsmøde i
Århus den 29/10 kl 8:30.
Tilmeld dig her.

Nyetableret joint venture

joint action og digitaliseringshuset ditmer skaber ny joint venture virksomhed for sammen at udvikle og lancere et nyt måleværktøj, der adresserer Relationel Kapacitet i større organisationer. Det er ikke første gang, at de to virksomheder sparrer og supplerer hinanden i udviklingsprojekter. Denne joint venture virksomhed omkring måleværktøjet tager samarbejdet skridtet videre. Du kan læse om det nye måleværktøj og om samarbejdet via vores hjemmeside.
Hold dig opdateret via vores nyhedsside.

Få det bedste med fra konferencen

Den 26.-28. juni blev den første konference om Relationel Velfærd afholdt i København, hvor joint action, Mandag Morgen, TAOS Institute og en række andre samarbejdspartenere inviterede indenfor. Konferencen havde fokus på, hvordan vi, gennem relationer med borgere og civilsamfund, sammen kan skabe et nyt velfærdssamfund, der rækker langt ind i det 21. århundrede. 

Gik du glip af konferencen om Relationel Velfærd? Vi har samlet et uddrag af keynotes fra konferencen, så du kan se eller gense nogle af de bidrag, der fandt sted til konferencen.
Få del i det hele via dette link.
 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences