Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
 Få del i praktikernes givende metoder og succeshistorier / Bidrag til udviklingen af tidsvarende velfærdsløsninger / Deltag i inspirerende keynotes / Godsbanen danner rammen om levende medborgeraktiviteter

Velkommen til den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 

Kære læsere,
Vi ser meget frem til at byde dig velkommen til dette års
Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 den 22.-24. juni i Aarhus!
Vi bringer her en lille teaser omkring, hvad der venter deltagerne på de tre intense konferencedage. Har du ikke allerede tilmeldt dig, så kan du gøre det lige her!
"There were so many powerful leaders imagining a new relational governance with a central concern for a heartfelt relational welfare."
Professor Susie Riva fra Senior Living Lab., Sweitz om sidste års konference.

Konference-programmet

Over konferencens tre dage vil du have rig mulighed for at netværke med kollegaer fra ind- og udland. Du kan blive inspireret af 9 nationale og internationale forskere, der deler ud af deres viden og erfaringer på konferencens keynotes, og igennem en række praksisnære workshops kan du lære at blive endnu mere borgercentreret i dit arbejde.

Se alle keynote speakers her!

Få del i praktikernes metoder og succesfortællinger

På konferencens praksisworkshops, der er fordelt ud på tre blokke på de tre respektive konferencedage, kombineres viden og praksis gennem alle oplæg, hvor workshopholderne inviterer egne kunder med på gulvet. Vi får dermed i år del i større mangfoldighed af de relationelle velfærdsfortællinger, som konstituerer sig rundt omkring i landets kommuner, organisationer og institutioner.
Du kan læse om alle praksisworkshops og se hele programmet for konferencen her.
 
Skal vi afskaffe begreberne ”kerneopgave” og ”den professionelle distance”?

Vær med, når Lone Baggergaard Petersen, Camilla Stenhaug Pedersen, Anne Line Bech Vestergaard fra Silkeborg Kommune diskuterer relationel velfærd som ledelsesparadigme. 
Relationel Velfærdsudvikling

Vil du lære mere om Kollaborativ aktionslæring og det at facilitere relationslæring? Så kig forbi lektor Anette Munchs praksisworkshop om relationel velfærdsudvikling.
Socialpædagogik 2.0

Andreas Granhof Juhl og Julie Nørgaard deler erfaringer fra et udviklingsforløb på Døgninstitutionen Brohuset. På Brohuset er de lykkedes med at "vende livet rundt" for børn og unge tilknyttet institutionen med afsæt i nye relationelle pædagogiske tiltag.
Strategisk HR og Relationel Koordinering

Ann-Christina Dahlgaard og Carsten Hornstrup præsenterer helt nye koblinger mellem Strategisk HR & Relationel Koordinering, og hvordan disse nye koblinger åbner op for ikke bare en styrkelse af det tværgående samarbejde, men også for en helt ny og central funktion for HR.
Ledelse - funderet i et menneskesyn

Institut for Relationspsykologi præsenterer på denne workshop to vidt forskellige arbejdspladser. Fælles for dem er, at de begge er drevet af visioner, ligesom de viser ekstraordinære resultater. Mød bl.a. Lars Hartvig Andersen fra Elfac.
Skoleudvikling gennem bedre ledelse

Hvordan kan vi ændre ledelsesadfærd i en stor traditionsbåren institution som folkeskolen? Mød Lene Mortensen, konsulent fra Rødovre kommunes skoleafdeling og Thomas Johansen fra MacMann Berg på denne workshop.

Bidrag til udviklingen af tidsvarende velfærdsløsninger

På dag 2 indleder vi en spændende fælles co-creation workshop for alle konferencedeltagere. Hen over torsdag eftermiddag får deltagerne mulighed for at arbejde med reelle velfærdsproblemstillinger. 

Vi kan nu løfte sløret for, hvilket højaktuelt tema, vi kommer til at arbejde med denne eftermiddag. Temaet er INTEGRATION.

Aarhus Kommunen er partner i konferencen, og de leverer aktuelle 'wicked welfare problems' ind, som deltagerne kommer til at bidrage til at finde mulige løsninger på. Med introduktion til Design tænkning og metoder kommer deltagerne til at arbejde sammen om at skabe løsningsgallerier til Aarhus Kommune, hvor Diana Whitney og Jacob Storch faciliterer og guider deltagerne igennem processen. Undervejs vil praktikere, eksperter og konsulenter på velfærdsområdet hjælpe deltagerne til at udarbejde realiserbare løsningsforslag.
Til aftenens gallamiddag inviterer vi et panel af praktikere og eksperter ind til at kåre henholdsvis den mest implementerbare, den mest skalerbare og den bedste velfærdsløsning for hele konferencen. 

Vil du være med til at udvikle og forfine tidssvarende velfærdsløsninger, der bidrager til mere relationel velfærd? Så gå ikke glip af co-creation workshoppen denne torsdag eftermiddag!

Ses vi på Godsbanen?

Konferencen afholdes i det varme og levende medborgerhus i hjertet af Aarhus - på Godsbanen. Klik her og få mere praktisk information om konferencestedet og om hoteller i nærheden.

joint action afholder konferencen sammen med 9 profilerede videnspartnere, MandagMorgen, VIA University College, Institut for Relationspsykologi, ditmer, Cura, TAOS, Aarhus Kommune og MacMann Berg. 
Vi glæder os alle til at byde dig velkommen!
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences