Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
LRK-uddannelsen øger din faglighed / Velfærd skaber vi sammen / Deltag gratis i gå-hjem-mødeArtikel: Sætter coaching dig fri? 

Vil du øge din faglighed i tæt sparring med engagerede ledere?

Hvordan tager vi livtag med nogle af de presserende borgernære udfordringer, der er aktuelle i din organisation? Hvordan leverer vi gode og kvalitetsrige velfærdsløsninger, når opgaverne, som vi er sammen om, bliver mere og mere komplekse?

Deltag på Uddannelsesforløbet Ledelse af Relationel Koordinering. På forløbet kommer du, i tæt sparring med engagerede ledere og landets mest specialiserede konsulenter inden for LRK, til at kvalificere din faglighed og din ledelse omkring det tværfaglige samarbejde omkring borgerne. Lær at lede de gode løsninger og sammenhængen omkring borgerne frem - på tværs af de organisatoriske skel.

Følg et af de to nedenstående links og tilmeld dig uddannelsen - du har muligheden for at deltage på hold i både København og Aarhus!
"Her får du virkelig en helt reel og brugbar opskrift på, hvordan du takler og imødekommer de taktiske og strategiske udfordringer i din dagligdag som offentlig leder."
HR chef Birgitta Sloth Christiansen, Aalborg Kommune
Mød konsulenterne Johannes Björkman og Mikkel Pilgaard Madsen på uddannelsen.
Klik her og læs Carsten Hornstrups korte oplæg om, hvorfor det er særligt vigtigt at kunne orientere sig i organisationens relationer.

Velfærd skaber vi sammen - hør om hvordan til konferencen Rethink Welfare 2017 

Relationel Velfærd skabes, når vi som professionelle tilbyder borgeren relationer og støtte til at skabe et godt liv. Sammen kan vi øge kvaliteten af disse relationer for at skabe en positiv forskel i borgerens liv.

Vær med på årets velfærdskonference Rethink Welfare den 21.-23. juni 2017 og tag del i udviklingen af nye velfærdsløsninger. Konferencen bidrager til, at professionelle og borgere finder nye veje, hvor de samarbejder omkring velfærdsløsningerne. Med inspiration fra nyeste internationale forskning, fra netværk med velfærdspraktikere, fra udviklingsarbejdet hos landets førende konsulenter, fra praksisnære fortællinger fra borgere og andre vigtige aktører, vil konferencen bidrage til, at vi kan øge kvaliteten af praksis omkring vores velfærd - og gøre vores velfærd til en fælles opgave.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her!
Institut for Relationspsykologi er partner i konferencen Rethink Welfare 2017.
Hør hvorfor adm. direktør Jonas Norgaard Mortensen mener, at Relationel Velfærd er særligt vigtigt for at understøtte menneskers trivsel i vores samfund.
Hør om, hvordan du og din organisation kan blive partner på konferencen, hvor vi samler alle gode kræfter inden for Relationel Velfærd.
Kontakt Rasmus Rossel og hør mere.

Hvordan skaber du mere Relationel Velfærd?

Kom til Gå-hjem-møde den 28. november i vores egne lokaler på Søren Frichs vej 44D og hør om, HVORDAN du kan arbejde med samskabende velfærdspraksis og ledelse af Relationel Velfærd omkring borgernære kerneopgaver.

Du kan lige nå at tilmelde dig her!

Artikel: Sætter coaching dig fri?

I coachingtraditionen lever et stærkt frihedsideal. Men hvilke procedurer og tilgange hjælper reelt til denne frisættelse hos den enkelte?

Læs med, når Jacob Storch beskriver "Spændingsfeltet mellem instrumentalitet og artistiske performative praksisser" i artiklen af samme navn.
Du kan frit få adgang til artiklen - og tre andre artikler om Relationel praksis - ved at følge linket - læs med her!

"Det er min påstand, at vi kan dele coachinglitteraturen op i to grupper. Dem, som advokerer for en bestemt metode, en bestemt instrumentalitet, som en vej mod en given indfrielse af ønskede effekter på den ene side, og på den anden side de tilgange, som advokerer for skabelsen af nye perspektiver og forståelser gennem kreative, ofte improviserede og artistiske tilgange, ikke for at skabe en adgang til en i forvejen specifik målsætning, men som skabelsen af et nyt sprog og fortælling, hvorigennem vi kan identificere os selv, blive til som os selv ved at skabe os selv." 
Jacob Storch, managing partner og stifter af joint action

I joint action er vi specialister, der arbejder både i praksis og forskningsbaseret med udvikling af nye velfærdsløsninger og ledelse af Relationel Velfærd.
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Søren Frichs Vej 44D · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp