Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Kvalificer dine evner til at lede samarbejdet på tværs af faglige skel / Konference: Relationel Velfærd / Få del i Jody Hoffer Gittells 6 gode forslag til at øge den Relationelle Koordinering / Konference: Strategisk HR og Relationel Koordinering 
Kære læsere,

Sommeren er pludselig over os, og vi vil gerne ønske jer alle en solrig juni måned.

Under overskiften SAMARBEJDE vil vi gerne invitere jer med ind i en kort refleksion, hvor vi stiller spørgsmålet: Har vi helt glemt de mest simple og banale forudsætninger som samarbejdende fællesskaber er bygget op omkring?

Vi oplever, at det i mange af de offentlige organisationer i dag er uhyre svært at samarbejde omkring de mest elementære velfærdsopgaver. I den for bevidste målstyring mod yderligere omkostningsminimering og effektivitet har vi helt overset og glemt, at samarbejdet er den aller vigtigste forudsætning for at skabe en produktiv, kvalitetsorienteret og effektiv organisation. 

Samarbejdets under hviler i, at vi gennem samarbejde påvirker hinandens indsatser, så vi kan gøre og nå mere, med mindre. Derfor har vi forsøgt ikke at overkomplicere tingene i vores bud på, hvordan vi genoptræner vores evne til at samarbejde. Vi skal simpelthen stå ved det, der gør os særlige som væsener: Vores evne til at indgå i ekstremt komplekse former for samarbejde og fælleskaber - for så vil det i sig selv bidrage til at skabe bedre organisatoriske løsninger. 

Men dette inviterer vi dig til at tage et kig på vores nedenstående bud på, hvordan vi udvikler mere samarbejdende kulturer i organisationerne. Du kan deltage i dagsordenen og træne færdighederne ved at møde op på vores to sommerkonferencer, eller til en af vores kommende uddannelser eller ved at besøge vores vidensportal på hjemmesiden, hvor vi deler ny viden og artikler løbende. Vi håber, at du finder noget, der kan inspirere dig!

Lær hvordan du leder det tværorganisatoriske og tværfaglige samarbejde frem

Til efteråret lyder startskuddet på en ny lederuddannelse i henholdsvis Aarhus og København. Uddannelsesforløbet Ledelse af Relationel Koordinering er for ledere, der ønsker at udvikle samarbejdet på tværs af faglige og organisatoriske skel.
Du vil møde nogle af landets mest profilerede forskere og praktikere som undervisere på forløbet. 
Carsten Hornstrup Ph.d., Partner & chefkonsulent i Joint-Action og Mikkel Pilgaard Madsen, Organisations- og Ledelseskonsulent i Joint-Action er to af de konsulenter, du møder på forløbet. De har i år sammen udgivet bogen "Ledelse af Relationel Koordinering - i offentlige organisationer".
Læs et uddrag her! 
Læs meget mere om forløbet og tilmeld dig uddannelsen her!

Gå ikke glip af årets mest ambitiøse velfærdskonference!

Keynotes og workshops er af højeste forskningsbaserede og faglige kaliber. Internationale – såvel som danske – profilerede forskere, eksperter, undervisere, ledere, medarbejdere og konsulenter samt andre velfærdspraktikere vil deltage i konferencen.
Hovedarrangør Jacob Storch glæder sig til at byde dig velkommen på konferencen.
Klik her, så kan du stadig nå at tilmelde dig!

Her får du Jody Hoffer Gittells 6 gode forslag til at øge den Relationelle Koordinering

Vi har sammen med Jody Hoffer Gittell bidraget ind i den nye udgivelse fra væksthus for Ledelse og Lederweb: "Relationel Koordinering - ledelse af et effektivt samarbejde" 

Her kan du blandt andet læse Jody Hoffer Gittells seks gode forslag til en række strukturelle tiltag, der kan bruges til at styrke den Relationelle Koordinerings gode spiral:

1. Efterspørg relationelle kompetencer
2. Anerkend og beløn samarbejde
3. Styrk de tværgående koordinationsfunktioner
4. Tilrettelæg arbejdet ud fra kerneopgaven
5. Brug fælles systemer klogt
6. Skab fora, hvor samarbejdet kan trives

Læs hele magasinet her!

Kvalificer dine evner til at skabe koblinger mellem tværfagligt samarbejde og strategisk HR

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen Strategisk HR & Relationel Koordinering - nye muligheder, nye koblinger, den 21. juni i Aarhus. 
Som deltager får du del i den sidste nye danske og internationale forskning om Relationel Koordinering i Strategisk HR kontekst og  du kan høre om rammerne for og få del i resultaterne fra et ambitiøst dansk forskningsprojekt.
 
In this workshop we will show how leaders and human resource managers can use these methods to achieve high performance outcomes for the organizations they serve." Jody Hoffer Gittell
Læs mere og tilmeld dig her.
 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences