Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Læs om Relationel Kapacitet / Eksistentielle perspektiver på Relationel Velfærd /
Besøg os på Velfærdens Innovationsdag
Kære læsere,
Vi ønsker jer glædelig jul og godt nytår!

Ledere og medarbejdere skaber sammen løsninger på lokale velfærdsudfordringer

"I et tæt samarbejde med lederne i Hjørring Kommune, er vi i fuld gang med at skabe bedre tværgående samarbejde omkring borgere med risiko for at havne på langvarig offentlig forsørgelse. Ved hjælp af analysen af den relationelle kapacitet har vi afdækket de relationer, hvor behovet for at styrke samarbejdet er størst."

Læs hele Carstens Hornstrups indlæg om, hvordan ledere i Hjørring kommune arbejder med ledelse af Relationel Kapacitet - og hvad din organisation kan gøre for at tage livtag med presserende velfærdsudfordringer.

Klik her og læs med!

Eksistentielle perspektiver på Relationel Velfærd

Velfærden udvikler sig i takt med, at vi lykkes stadigt bedre som fagprofessionelle med at skabe relationer med og omkring borgerne. Relationel Velfærd skaber nye rum for at mødes, menneske til menneske. 

Vi er glade for at kunne invitere dig med til den Internationale Konference Rethink Welfare 2017 - hvor du også får muligheden for at arbejde med vigtige eksistentielle perspektiver på udviklingen mod mere Relationel Velfærd - i samspil med nogle af landets bedste og mest erfarne professorer og praktikere på området.

Fire oplægsholdere vil i samspil, samtale og supplement til hinanden afdække de etiske og eksistentielle perspektiver i relationelt arbejde og udvikling - og vi inviterer dig med. 

Tilmeld dig konferencen her!

Finn Thorbjørn Hansen er professor i filosofisk og dialogisk praksis på AAU; Niels Christian Hvidt er Theol.dr. og lektor på SDU; Jonas Norgaard Mortensen er Adm. Direktør hos Institut for Relationspsykologi og Julie Nørgaard er konsulent og redaktør hos joint action.

Besøg vores stand på Velfærdens Innovationsdag

Den 26. januar 2017 står vi igen sammen med 1000 andre frontløbere og velfærdsudviklere på Velfærdens Innovationsdag. Mandag Morgen afholder for ottende år i træk en stor messe med fokus på velfærdsudviklingen i Danmark lige nu - kigger du forbi vores stand og hjælper os med at præge udviklingen?

Du kan også komme til Gå-hjem-møde om Relationel Velfærd i København den 3. marts 2017. Til dette netværksmøde kan du høre om, hvordan du kan arbejde med samskabende velfærdspraksis og ledelse af Relationel Velfærd omkring borgernære kerneopgaver.

Tilmeld dig her!

I joint action er vi specialister, der arbejder både i praksis og forskningsbaseret med udvikling af nye velfærdsløsninger og ledelse af relationel velfærd. 
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Inge Lehmanns Gade 10, 6. · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp