Copy
Tak fordi du læser med!
View this email in your browser
Gensyn med Hilary Cottam / Filosofiske vinkler på ledelsesarbejdet / Forandringsagenter skaber velfærdsforandringer / Få 3 tips til de forestående TUS-samtalerKig forbi vores nye københavner-kontor

Hilary Cottam åbner årets velfærdskonference 2017 - Rethink Welfare!

Nu får du muligheden for at se eller gense ophavskvinden til Relationel Velfærd. Grundet stor efterspørgsel dedikerer vi hele første konferencedag af årets velfærdskonference Rethink Welfare 2017 til, at du kan få del i Hilarys bedste erfaringer og resultater fra de meget succesfulde socialinnovative projekter, hun har været i spidsen for i England.
Sæt et stort kryds i kalenderen - den 21.-23. juni 2017.
Tilmeld dig allerede nu og få earlybird billetter - brug blot rabatkoden 'EARLYBIRD' ved tilmelding.

Tilmeld dig her!

Hvilke vinde lader du guide dig?

At være menneske er at være i vinden, sagde filosoffen Sokrates. I joint action siger vi, at vi som ledere og konsulenter stadigt må forblive nysgerrige på, hvilke vinde der skal guide vores professionelle liv og virke i organisationerne. 
Hvad er god ledelse? Det kvalificerede 20 ledere fra Region Sjælland mulige svar på til filosofisk fordybelsesdag i starten af oktober. Med afsæt i den sokratiske dialogform - og den filosofiske samtalekunst og praksis - skabte lederne sammen læring og sparring på de eksistentielle, relationelle og værdimæssige dimensioner af hverdagslige ledelsesudfordringer - som koblede sig op på deres aktuelle strategiske og organisatoriske kontekst og virkelighed.

Vil du vide mere om, hvordan et filosofisk afsæt kan skabe nye samtale- og mulighedsrum i din organisation og dit ledelsesarbejde?
Så læs med her, hvor vi deler tre perspektiver og tilgange på en organisatorisk udfordring - hvilke vinde vil du lade guide dig?
"Filosoffen Sokrates var formidabel til at initiere dialoger med mennesker omkring ham, hvor han lod sine samtalepartnere blive mere synlige på, hvilke vinde der omgav og drev dem i livet. Som ledere og konsulenter kan vi lære så meget af filosofien - blandt andet af Sokrates måde at stille undrende spørgsmål på. For det kan åbne op for og aktualisere vores - måske størknede - fortællinger og sprog for eksistensen og muliggøre nye og mere givende og værdibaserede praksisser i det levede organisatoriske liv. Det er ikke en metode - det er en måde at møde mennesker på."
Julie Nørgaard, cand. mag i dansk og filosofi, konsulent hos joint action

Forandringsagenter skaber velfærdsforandringer

30 modige forandringsagenter fra Billund Kommune har afviklet en stor konference for 250 fremmødte kollegaer, som kulminationen på deres toårige uddannelse i "Sammen finder vi ud af" - der udover at være en mundret, jysk formulering viser retningen for kommunens arbejde med velfærd. Den interne læringsdag blev afholdt den 12. oktober og havde til formål at skabe sparring og læring på tværs af alle praktikere i kommunen. På workshops og messestande delte forandringsagenterne ud af tips, tricks og gode erfaringer med borgerinddragende og samskabende praksis i kommunen.
Du kan læse om hele det ambitiøse udviklingsprojekt "Sammen finder vi ud af det" i rapporten "Kommune betyder fællesskab", som er udarbejdet i et samarbejde mellem MandagMorgen, Billund Kommune og joint action. Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan arbejde med velfærdsforandringer og forbedringer i egen organisation.

Klik her og læs mere!

Hvad er de vigtigste forudsætninger for at lykkes godt med TUS?

Står du og din organisation over for Team-udviklingssamtaler i den nærmeste fremtid? Så læs med her, hvor konsulent Rasmus Hancke Santos Rossel giver 3 råd til, hvordan du lykkes godt med at forberede, afvikle og følge op på samtalerne, så de skaber vedblivende god effekt.
1) Kobl TUS med jeres strategiske og organisatoriske dagsordener og tag udgangspunkt i det meningsgivende og vigtige - noget som medarbejderne selv har været med til at udvikle og skal lykkes med sammen i teamet.
2) Skab klar kontekst og konstruktive positioneringer, af både ledere og medarbejdere, igennem selve samtalen. Det handler om at skabe rum for, at der reelt lyttes til samt gives plads til deltagerne. 
3) Skab en god proces og overordnet ramme for forløbet - TUS handler om mere end bare samtalen - fokuser særligt på forberedelsen og opfølgningen af samtalerne, så der sikres god flyvehøjde på det, medarbejderne skaber i samtalen.
Vi deler gerne vores bedste erfaringer med at afholde TUS og med at klæde ledere på til at afholde TUS - kontakt Rasmus og hør mere.

Kig forbi vores nye Københavner-kontor

Vi byder dig velkommen til en snak og en kop kaffe, hvis du besøger joint actions nye Københavnerkontor på Papirøen - du finder os på Trangravsvej 8, 1436 København K. Det mindre kontorfællesskab nyder allerede godt af, at joint actions konservatorieuddannede jazzpianist og organisationskonsulent, Johannes Björkman, har taget et flygel med i lokalerne. 

Kig forbi på Papirøen - vi byder dig varmt velkommen!
LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2015 joint action, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedbrev fordi du er tilmeldt via, www.joint-action.dk

Our mailing address is:
joint action
Søren Frichs Vej 44D
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
joint action · Søren Frichs Vej 44D · Aarhus 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp