Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het digitale product, de verdere ontwikkeling van de inhoud en onze communicatie. Op de onlangs gelanceerde Cumulus website laten we onze visie op lesgeven en de opbouw van de methode zien. Ook de locaties van alle testscholen en de prijs van Cumulus hebben een plaats gekregen.


Docenten op 35 testscholen verspreid door heel Nederland starten in augustus met het testen van Cumulus economie. Eind juli krijgen zij toegang tot het lesmateriaal via www.cumulus.co.

 

Even stapsgewijs wat er gaat gebeuren:

  • Testscholen ontvangen in de laatste week van juli per e-mail een uitnodiging om een persoonlijke Cumulus account aan te maken.
  • Met deze account krijg je toegang tot de eerste drie van de negen thema’s. Meer dan 60 complete lessen voor de vierde klas havo en vwo.

  • Je kunt jouw leerlingen in klassen indelen en alle Cumulus inhoud met hen delen. Wij kiezen ervoor de docent vrij te laten in het beheer van zijn/haar klas. Koppelingen met systemen als Magister onderzoeken we wel, maar voor nu vragen we de testscholen eenmalig de e-mail adressen van de leerlingen in te voeren. Wij hebben het zelf getest, het werkt!

  • De test loopt tot 1 januari 2016. Tot deze datum hebben de testscholen, zowel de docenten als hun leerlingen, gratis toegang tot al het beschikbare lesmateriaal. Gedurende deze periode zullen wij je om feedback vragen zodat we Cumulus gericht kunnen verbeteren.


En als je niet bij de groep testscholen zit?

Vanaf 1 januari 2016 is de inhoud van het gehele examenprogramma havo en vwo voor iedereen beschikbaar in Cumulus economie. Meld je nu aan om als eerste toegang te krijgen.

Onlangs verschenen op het Cumulus blog

Praat ook mee op het Cumulus blog! Onderaan elke blogpost kun je reageren.

Wij nodigen je uit om lid te worden van de LinkedIn groep
Zodat je makkelijk onderling ervaringen kunt uitwisselen.

Iemand op Cumulus attenderen? Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend of kennis die mogelijk geïnteresseerd is.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Cumulus
Warmoesstraat 149
Amsterdam, NH 1012 JC
Netherlands

Add us to your address book


afmelden    profiel bijwerken

Email Marketing Powered by Mailchimp