Cumulus klaar voor gebruik!

Vanaf vandaag zijn alle Cumulus lessen beschikbaar. Bestaande testgebruikers en nieuwe Cumulus docenten hebben toegang tot alle zes thema’s. Zij kunnen bovendien het lesmateriaal uit alle thema’s downloaden.

Met een proefaccount kunnen 30 lessen of opgaven naar keuze worden gedownload. Hiermee kun je dus meteen aan de slag met een onderwerp naar keuze. Een betaalde account heeft onbeperkt toegang tot alle inhoud. Voor meer informatie over accounts verwijzen we naar de Gratis proefperiode pagina.

Toetsen en schoolexamens maken


Binnenkort lanceren we een nieuwe functie in Cumulus: de ‘toetsen en schoolexamen maker’. Hiermee kan een docent zelf, online toetsen samenstellen uit een (continu groeiende) collectie met honderden opgaven. Deze toetsen kunnen in Cumulus bewaard worden maar ook eenvoudig gedownload, aangepast en geprint worden. Door feedback van gebruikers wordt de kwaliteit van de opgaven steeds groter.

Eerste vier scholen starten met Cumulus


De eerste vier scholen hebben besloten om het nieuwe schooljaar te starten met Cumulus. Wil je ook dat we bij jou op school langskomen om de introductie van Cumulus te bespreken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak!

Onlangs verschenen op het Cumulus blog

 

Wij nodigen je uit om lid te worden van de LinkedIn groep.
Hiermee kun je makkelijk met elkaar contact leggen en ervaringen uitwisselen. 31 docenten meldden zich reeds aan.

Iemand op Cumulus attenderen? Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend of collega die geïnteresseerd is.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Cumulus
Warmoesstraat 149
Amsterdam, NH 1012 JC
Netherlands

Add us to your address book


afmelden    profiel bijwerken

Email Marketing Powered by Mailchimp