De eerste maand testen zit erop! 56 docenten hebben een account aangemaakt en zijn met Cumulus aan de slag, veel docenten hebben hun leerlingen aangemeld. Nieuwe aanmeldingen blijven binnenkomen, docenten zijn nieuwsgierig!
 

Dank voor de feedback en suggesties!

Een aantal docenten heeft de feedback knop gevonden en stuurt regelmatig suggesties voor verbetering en nieuwe lesideeën. Deze worden beoordeeld, besproken en verwerkt. Alle wijzigingen worden in Cumulus op één plek bijgehouden.
 

Twee nieuwe elementen in Cumulus

 
Uitlegpagina’s waar alle functies en mogelijkheden in Cumulus worden toegelicht, voor beginnende en gevorderde gebruikers!


 
Op elke thema pagina kan eenvoudig worden gewisseld tussen alle onderwerpen en alle lessen binnen een thema. Deze functie zorgt ervoor dat je de samenhang tussen de lessen makkelijker kunt inzien.


Wat kun je de komende periode verwachten?

  • Op 1 januari is de gehele methode gereed (natuurlijk op basis van de nieuwe syllabus economie 2017). Wil je voor 1 januari al toegang tot het grote thema ‘Markt’ - met onderwerpen als marktwerking, elasticiteiten, overheidsingrijpen, surplus en marktvormen - laat het ons dan weten!
  • Cumulus on tour! We bezoeken (toekomstige) gebruikers om hen persoonlijk te spreken. Vaak biedt een persoonlijk gesprek net dat beetje meer inzicht. Werkt het beter om via Skype te spreken, dan kan dat ook! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!
  • Inspraak op de verdere ontwikkeling. We sturen een enquête aan de testscholen om meer te weten te komen over hun ervaringen en wensen.


Cumulus Meetup in Amsterdam

Op 27 november organiseren we de eerste Cumulus Meetup in Amsterdam. Ontmoet collega's, wissel kennis en ervaring uit en denk mee over de ontwikkeling van Cumulus. Het volledige programma wordt spoedig bekendgemaakt. Meld je snel aan op de Cumulus Meetup pagina want de plaatsen zijn beperkt! 
 

Onlangs verschenen op het Cumulus blog

Wat anderen zeggen over Cumulus

  • Edublogger Wilfred Rubens over "een initiatief dat de kracht van ICT wil gebruiken om leren te versterken"
  • Evelien Hoekman (De Vrolijke Economen) op Twitter: "Mooi nieuw initiatief van economie en M&O-docenten. Benieuwd wat de toekomst brengt."
  • Thomas Kaptein (Cumulus testdocent) via Linkedin: "De docent centraal is een mooi uitgangspunt, laat al die onderwijsvernieuwers maar lekker kletsen." 

Praat ook mee op het Cumulus blog! Onderaan elke blogpost kun je reageren.

Wij nodigen je uit om lid te worden van de LinkedIn groep
Hiermee kun je makkelijk met elkaar contact leggen en ervaringen uitwisselen. 22 docenten meldden zich reeds aan.

Iemand op Cumulus attenderen? Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend of collega die geïnteresseerd is.

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Cumulus
Warmoesstraat 149
Amsterdam, NH 1012 JC
Netherlands

Add us to your address book


afmelden    profiel bijwerken

Email Marketing Powered by Mailchimp