Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u klant bent of bent geweest van HwaTo Acupuncture Centre. 
Deze nieuwsbrief via mijn internetbrowser bekijken

Welkom bij Hwa To Acupuncture Centre

Acupunctuur is inzetbaar voor meer aandoeningen en klachten dan u denkt. Kijk op de pagina "acupunctuur" of ook uw klacht met acupunctuur behandeld kan worden.

In de kerstvakantie zijn wij natuurlijk open. U kunt uw laatste vergoedingen van uw zorgverzekeraar dus nog gewoon opmaken.

Ervaringen van onze klanten

Acupunctuur is inzetbaar voor zeer veel klachten en aandoeningen. En het helpt! En wie kunnen dat beter vertellen dan onze klanten. Eén van onze klanten zei; "Na drie behandelingen was het resultaat al heel bijzonder. De medicijnen heb ik langzaam afgebouwd.''.
 
Lees hier al onze referenties

Zorgverzekering 2016

De nieuwe vergoedingen voor acupunctuur in 2016 zijn bekend. Gelukkig verandert er voor u niet veel, maar als u op zoek bent naar een zorgverzekering die meer acupunctuur vergoedt, kijk dan via onderstaande link op de lijst.
 
Naar de lijst met vergoedingen

Nobelprijs 
 De Nobelprijs voor Fysiologie en Geneeskunde is dit jaar uitgereikt aan Chinese onderzoekster Tu YouYou.Deze 84 jarige farmaceut was al in de jaren 50 opzoek naar een geneesmiddel tegen malaria. Het lukte haar dit kruid te vinden, na het lezen van een 1.600 jaar oude encyclopedie.
Wetenschappelijk nieuws
Copyright © 2014 | Nedichin BV, Hwa To Acupuncture Centre, alle rechten voorbehouden.

Afmelden voor deze nieuwsbrief.