Copy
Open Innovation
Is de mail niet goed leesbaar? Open de mail in je browser
Twitter
LinkedIn
Website
Email

BOOZZT Tailor Made: ontwikkelingsprogramma's op maat


Bemind, maar nog onbekend: BOOZZT Tailor Made. Sinds haar start implementeert BOOZZT op maat gemaakte ontwikkelingsprogramma's. Om zo een structurele bijdrage te leveren aan de continue verbetering van de prestaties van procurement professionals. Met als resultaat succes in de moderne inkooprol, business alignment, innovatie en succesvolle samenwerking.

Meer weten over BOOZZT Tailor Made? Lees hier verder.

Open Innovatie: de 15 beste artikelen van 2015


Tien dagen geleden was de 16e jaarlijkse ISPIM conferentie (International Society for Professional Innovation Management) in volle gang. Dit keer draaide alles om het thema Open Innovatie. Naar aanleiding hiervan heeft Openinnovatie.eu de 15 beste artikelen van 2015 over dit onderwerp op een rij gezet. Je leest ze hier.

Liever een kort overzicht van de trending topics van innovation management? Klik hier.

BOOZZT Incubator en Accelerator: nog enkele plekken beschikbaar


In september start BOOZZT Incubator, het meest complete high intensity ontwikkelingsprogramma voor startende procurement professionals. Een maand later start ook BOOZZT Accelerator, de succesversneller voor ervaren procurement professionals. Meedoen? Schrijf je snel in, voor de programma's helemaal vol zijn!

BOOZZT Incubator of Accelerator iets voor jou? Bel ons voor meer informatie.

Nu op Inkoperscafe: 'Een vergeten perspectief' door Karin Andela


Hoe heerlijk is het om onbevangen aan iets te beginnen, om iets te gaan leren. Om niet onzeker te zijn of bang, om geen last te hebben van de comfortzone. Van onszelf weten we waarschijnlijk niet meer hoe onbevangen we waren toen we in de luiers rondkropen; toen we probeerden overal op te klauteren en verwoede pogingen deden om te gaan lopen. Het vallen en opstaan, de normaalste zaak van de wereld! ...

De eerste column van Karin Andela staat op www.inkopers-cafe.nl. Lees hier verder!

Economists: Don't leave home without one


Forget about equations and forecasts: powerful economic concepts have given rise to companies and transformed industries. In this article, Robert Litan argues we ignore economists at our peril.

Benieuwd waarom we niet zonder economen kunnen? En hoe ze aan innovatie bijdragen? Lees het volledige artikel.

9 oktober: het 5e YPP congres


Zet het vast in je agenda: het 5e jaarlijkse YPP congres vindt plaats op 9 oktober. Dit keer is het thema Procurement EQ. Het belang van ontwikkeling van soft skills zal in de schijnwerpers staan. Ideeën om deze skills verder te ontwikkelen zullen worden aangereikt. Het belooft weer een inspirerende sessie te worden. Wij kijken ernaar uit!

→ Inschrijven voor het YPP congres? Dat kan hier.
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2015 BOOZZT, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp