Copy
Procurement is change.
Is de mail niet goed leesbaar?
Open de mail in je browser
Twitter
LinkedIn
Website
Email

Denktanksessie over de waarde van Procurement


BOOZZT heeft maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Om procurement te BOOZZT'en is op 4 november een denktanksessie gehouden met verschillende procurement leiders. Die unaniem van mening zijn dat procurement veel meer waarde kan leveren aan de business. Onder andere door de krappe focus op het eindresultaat los te laten en procesgericht te gaan werken. Door meer tijd te investeren in het leggen van verbindingen binnen en buiten de eigen organisatie - in plaats van in de administratieve organisatie van het inkoopproces. Door te onderkennen dat procurement inherent change betekent en dat dat consequenties heeft voor de procurement professional. Visie, energie en drive te over - BOOZZT slaat de handen ineen met die procurement leiders die de change naar de toekomst gaan maken!

TOGETHER WE ARE THE CHANGE!

Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft BOOZZT Profiel


Tijdens het ISMC 2014 presenteerde Frank Rozemeijer de Next Generation voor Procurement. Zijn onderzoek laat zien welke vaardigheden de moderne procurement professional nodig heeft om succesvol te zijn. Vaardigheden die stuk voor stuk gevat zijn in ons BOOZZT Profiel. Wij vinden het fantastisch dat onze visie nu ook door wetenschappelijk onderzoek onderschreven wordt. Het BOOZZT Profiel werkt!

Wil jij meer weten over het BOOZZT Profiel en hoe het waarde toevoegt aan jouw procurement organisatie? Neem contact met ons op!

The road to modern procurement - een leercurve


We schreven het hierboven al, modern procurement vraagt om procurement professionals met specifieke competenties. Deze competenties zijn vastgelegd in het BOOZZT Profiel. Wil jij weten of jij aan dit profiel voldoet en klaar bent voor modern procurement? Test het op onze website met de BOOZZT Profielscan. Na een paar weken niet gefunctioneerd te hebben, werkt de BOOZZT Profielscan nu weer naar behoren. Zo zie je maar, ook BOOZZT doorloopt haar eigen leercurve.

Maak de BOOZZT Profielscan.

Blijf voorop door sociale innovatie


Ben jij op zoek naar de nieuwe generatie procurement professionals? Maar kun je die maar moeilijk werven? En nog moeilijker vasthouden? Je bent niet de enige met dit probleem. De nieuwe generatie is totaal anders - omarmt andere waarden en heeft een andere kijk op werken. Is op zoek naar zingeving en uitdaging. En ontbreekt dit binnen de organisatie, dan vertrekt de nieuwe generatie net zo makkelijk weer. Sociale innovatie is het antwoord op deze uitdaging. Bekijk dit korte filmpje maar eens voor de facts and figures.

Sociaal innoveren binnen jouw procurement organisatie? BOOZZT weet hoe.

BOOZZT Accelerator zorgt voor een frisse start van 2015!


Ben jij een ervaren procurement professional? En wil jij het nieuwe jaar fris starten? In januari 2015 start de nieuwe BOOZZT Accelerator. Ben jij op zoek naar een combinatie van groei op het persoonlijke vlak en een bredere blik op het inkoopvak, laat deze succesversneller dan niet aan je voorbij gaan. Inschrijven kan vanaf nu.

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

No more Calimero


Opscheppen over procurement? Het lijkt wel not done! Maar stel je eens voor dat procurement professionals zichzelf niet langer tussen de coulissen verschuilen. Van de daken zouden schreeuwen hoe gaaf hun vak is, wat een uitdaging het is om leverancierswaarde voor je business te vinden en ontwikkelen, om naar buiten te gaan, om samen te werken in teams en om tegelijkertijd met inhoud én met mensen bezig te zijn. En bovendien zouden laten zien dat procurement zich strategisch sterk ontwikkelt, mogelijkheden biedt voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en dat er ruim banen met goede salarissen beschikbaar zijn? Wat als we dat massaal eens zouden doen...?

Geïnteresseerd in een procurement job? BOOZZT bemiddelt startende en ervaren procurement professionals voor haar opdrachtgevers (HBO+). Stuur je CV met motivatie naar info@boozzt.nl.
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2014 BOOZZT, All rights reserved.