Copy
Met BOOZZT het nieuwe jaar in!
Is de mail niet goed leesbaar?
Open de mail in je browser
Twitter
LinkedIn
Website
Email

BOOZZT Talent Recruitment


BOOZZT vindt startende én ervaren modern procurement professionals voor haar opdrachtgevers (HBO+). Het BOOZZT Profiel dient hierbij telkens als uitgangspunt. En is de professional eenmaal in de nieuwe functie gestart, dan blijft BOOZZT zijn/haar persoonlijke ontwikkeling ondersteunen door middel van de BOOZZT Community.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over BOOZZT Talent Recruitment en de BOOZZT Community
.

Succes verzekerd in 2015?


Wat zijn je verwachtingen voor het nieuwe jaar? Wat zal er belangrijk voor je zijn? Zowel zakelijk als privé is het de moeite waard om jezelf doelen te stellen, deze te delen met je omgeving en te bedenken hoe jij jouw doelen gaat halen. Een open deur? Klopt! Maar heb jij dan al een plan klaar liggen dat voor jou de deuren gaat openen? BOOZZT helpt teams en individuele professionals bij het benoemen van hun doelen en het maken en realiseren van hun plannen door middel van coaching en ontwikkelprogramma's op maat.

Geef jouw ontwikkeling in 2015 ook een BOOZZT en vraag een vrijblijvende intake aan bij Madeleine of Karin.

BOOZZT Accelerator


BOOZZT zoekt ervaren procurement professionals die werk willen maken van hun talent. Die het nieuwe jaar met een BOOZZT willen starten. In januari 2015 start de nieuwe BOOZZT Accelerator. Ben jij op zoek naar een combinatie van groei op het persoonlijke vlak en een bredere blik op het inkoopvak, laat deze succesversneller dan niet aan je voorbij gaan.

Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Why the majority is always wrong


'Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.' Omdat de meerderheid het altijd bij het verkeerde eind heeft, aldus Paul Rulkens. Dus sluit je daarbij aan en de kans dat jij jezelf overstijgt is minimaal. Maar hoe bereik jij wel de bijzondere resultaten waar je naar streeft? Paul Rulkens legt het haarfijn uit tijdens zijn Ted Talk.

Laat je inspireren en haal het beste uit jezelf!

Science of Persuasion


Hoe krijg jij mensen zo ver om 'ja' te zeggen op jouw voorstel? Op een ethische wijze wel te verstaan. Begrip van de manier waarop mensen besluiten nemen, geeft meer inzicht in het antwoord op deze vraag. Wil jij weten hoe jij jouw omgeving op een effectievere manier kunt beïnvloeden?

Bekijk dit filmpje eens!

BOOZZT wens jou hele fijne feestdagen!


De kerst staat voor de deur. Wat voor veel procurement professionals een stevige eindejaarssprint betekent. Contracten die nog even vlot afgerond moeten worden, last minute verzoeken van alle kanten terwijl de normale taken gewoon doorlopen. BOOZZT steekt jou graag een hart onder de riem, dus onthoud:

Keep calm and enjoy Christmas!
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2014 BOOZZT, All rights reserved.