Copy
BOOZZT Accelerator start 15 november 2014
Is de mail niet goed leesbaar?
Twitter
LinkedIn
Website
Email

BOOZZT Accelerator start 15 november 2014


Ervaren procurement professionals met ontwikkelambitie kunnen zich nu inschrijven voor BOOZZT Accelerator. Ben jij op zoek naar een combinatie van groei op het persoonlijke vlak en een bredere blik op het inkoopvak, laat deze succesversneller dan niet aan je voorbij gaan. Inschrijven kan tot 1 november. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang!

→ Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op.
 

Ben jij klaar voor modern procurement?


Modern procurement vraagt om professionals met specifieke competenties. Benieuwd welke competenties dat zijn? En wil jij wel eens weten of jij over deze competenties beschikt en klaar bent voor modern procurement? Binnenkort kun je het op onze website testen! Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief.

→ Wil je nu vast meer weten? Bekijk het BOOZZT profiel eens.
 

Op naar een juicy and sexy imago voor inkoop!


Volledig ten onrechte heeft inkoop nog steeds een stoffig imago. Hoog tijd om daar de strijd mee aan te gaan! Hoe vraag je?

→ Lees onze column maar eens!

 

Voorbereidingen BOOZZT Incubator in volle gang


BOOZZT Incubator ontwikkelt jonge talentvolle inkoopprofessionals op versnelde en innovatieve wijze. De voorbereidingen voor de volgende BOOZZT Incubator zijn in volle gang. Volg de vorderingen via ons Twitteraccount.

→ Kan jouw organisatie wel wat jong procurement talent gebruiken? Lees hier verder.
 

Tijd om je vleugels uit te slaan?


BOOZZT bemiddelt startende én ervaren modern procurement professionals voor haar opdrachtgevers (HBO+). Ben jij op zoek naar een nieuwe procurement uitdaging?

→ Stuur je CV dan naar info@boozzt.nl

 

Volg ons nu op Twitter


Ons twitteraccount is in de lucht. Door ons te volgen, blijft u voortaan op de hoogte van onze activiteiten. En van de meest interessante publicaties op het gebied van modern procurement en persoonlijke ontwikkeling. Doen!

@BOOZZTinc

 
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2014 BOOZZT, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp