Copy
Inzicht in competenties met de
BOOZZT Profielscan
Is de mail niet goed leesbaar?
Twitter
LinkedIn
Website
Email

Inzicht in competenties met de BOOZZT Profielscan


Modern procurement vraagt om procurement professionals met specifieke competenties. Deze competenties zijn vastgelegd in het BOOZZT profiel. Wil jij weten of jij aan dit profiel voldoet en klaar bent voor modern procurement? Test het nu met de BOOZZT Profielscan!

BOOZZT Accelerator: nog enkele plaatsen beschikbaar


We meldden het al in onze vorige nieuwsbrief, BOOZZT Accelerator start 15 november aanstaande. Ben jij een ervaren procurement professional met ontwikkelambitie? Op zoek naar een combinatie van groei op het persoonlijke vlak en een bredere blik op het inkoopvak? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in voor onze ontwikkelversneller!

Wetten of waarden?


Het nieuws van vandaag: bij de politie zijn vijf inkoopmedewerkers geschorst vanwege onregelmatigheden bij de inkoop van goederen. Is ethiek binnen procurement een oxymoron?

Doe de integriteitstest: kijk in de spiegel jezelf recht in de ogen en vraag jezelf of jouw gedrag overeenkomt met jouw normen en waarden. Wat ons opvalt is dat we de oplossing vaak buiten onszelf zoeken. Bijvoorbeeld in wet- en regelgeving. Maar werkt dat wel? Het voorbeeld van deze week lijkt het te bestrijden.

Ieder mens werkt vanuit eigen intrinsieke waarden. Een gesprek hierover is echter zeldzaam en wordt zeker op de werkplek al snel afgedaan als 'soft'. BOOZZT kiest ervoor te werken vanuit waarden. Want waarden versterken waardevol gedrag! We nodigen u uit om hetzelfde te doen en helpen u graag om op deze manier waarde toe te voegen.

De Innovatiekoffer


Innovatie! Een hype of de oplossing voor toekomstig (business) succes? BOOZZT omarmt het laatste. Operational Excellence is immers beroepshygiëne. Wij als procurement professionals moeten in staat zijn om innovatie los te weken en te faciliteren. Innovatiekoffer.nl, ontwikkeld door het ministerie Economische Zaken, biedt de tools hiervoor. Gericht op non-profit organisaties, maar ook bedrijven met winstoogmerk kunnen ervan leren. Bekijk de website en geef innovatie een BOOZZT!

Next Generation Talent


Inspiratie, dynamiek en co-creatie! Jong procurement talent ging aan de leiding op 3 oktober en BOOZZT was erbij. Een ambitieus programma met en over co-creatie: hoe doe je dat?! Innovatie en high performance zijn het resultaat van strategic & creative quitting, creativity en a-synchronic serendipity. Het belang van succesvol samenwerken met leveranciers staat als een paal boven water, iets wat niet kan zonder vertrouwen en een stevige set softskills. Johan Keerberg, CPO van Friesland Campina, zei hierover: 'In the end of the day it's all about people'.

BOOZZT gunt ieder procurement team meer van deze jonge talenten die het verschil willen maken. Wat ze verwachten van u is Coachend Leiderschap. BOOZZT coacht u en uw talent hierin!

Volg ons nu op Twitter


Ons twitteraccount is in de lucht. Door ons te volgen, blijft u voortaan op de hoogte van onze activiteiten. En van de meest interessante publicaties op het gebied van modern procurement en persoonlijke ontwikkeling. Doen!

@BOOZZTinc
 
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2014 BOOZZT, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp