Copy
Procurement for Sustainability
Is de mail niet goed leesbaar? Open de mail in je browser
Twitter
LinkedIn
Website
Email

Zin in een vliegende start na de vakantie? BOOZZT Accelerator!


Volledig geïnspireerd kom je terug op je werk. Fris en vol nieuwe ideeën ga je van start. Je gaat de dingen anders, beter doen. Met BOOZZT Accelerator hou je deze energie vast! Het is de steun in de rug die jouw ambitie om door te groeien waar maakt. Gun jezelf groei op het persoonlijke vlak én een bredere kijk op het inkoopvak. BOOZZT Accelerator start in oktober, schrijf je snel in!

Meer weten over BOOZZT Accelerator? Lees hier verder.

Sustainability: Beyond Certification


Does certification actually deliver urgently needed improvements to complex problems like deforestation and the exploitation of people? In his book Beyond Certification Scott Poynton argues the case for a new approach to solving social and environmental problems which goes beyond certification. The alternative model offered is called VT-TV, which is based on Values, Transparency, Transformation and Verification.

Want to know more about this inspirational way of thinking? Download Beyond Certification here. It's free!

Gun jouw nieuwe collega de GAAFSTE start in Procurement!


Heb of krijg jij een nieuwe collega? Een junior die net start binnen Procurement? Met BOOZZT Incubator maakt hij of zij de GAAFSTE start in Procurement! Een jaar lang leren en ontwikkelen. Door het opdoen van kennis van modern procurement én te werken aan intermenselijke vaardigheden bereikt jouw collega maximale groei. Met als resultaat een collega die bijdraagt aan succes in de moderne inkooprol!

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie over BOOZZT Incubator of neem contact met ons op.

Circulaire Economie: introductie op 9 september 2015


Circulaire Economie, het is zeker geen onbekend begrip. Maar wat houdt het precies in en welke kansen biedt het jou als procurement professional? Kom erachter op 9 september 2015. MVO Nederland organiseert dan de volgende Kennismakingsbijeenkomst Circulaire Economie.

Meer informatie over de bijeenkomst vind je hier. Meedoen is helemaal gratis!

Nu online: de MVO Risico Checker voor overheidsinkopers


De MVO Risico Checker voor overheidsinkopers is gelanceerd! Met deze online tool kunnen sociale vraagstukken als slechte arbeidsomstandigheden, kinderarbeid, corruptie en lage lonen beter worden aangepakt. De MVO Risico Checker is speciaal ontwikkeld om het inkoopproces te ondersteunen. Per land, product of grondstof geeft het inzicht in de sociale risico's.

De MVO Risico Checker voor Overheidsinkopers vind je hier!
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2015 BOOZZT, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp