Copy
Procurement EQ
Is de mail niet goed leesbaar? Open de mail in je browser
Twitter
LinkedIn
Website
Email

Procurement EQ? Ontwikkel het met BOOZZT Accelerator!


Procurement EQ, jouw soft skills, dát is waarmee jij als procurement professional het verschil kunt maken. Wil jij de volgende stap in jouw carrière zetten, maar kan jouw Procurement EQ nog wel een BOOZZT gebruiken? Neem dan deel aan BOOZZT Accelerator. Met deze succesversneller bereik je groei op het persoonlijke vlak én een bredere kijk op het inkoopvak.

BOOZZT Accelerator start in oktober, schrijf je snel in!

Jouw Procurement EQ meten? Maak de BOOZZT Profielscan


Welke soft skills bepalen de waarde van jouw Procurement EQ? En hoe goed heb jij deze soft skills ontwikkeld? Met de BOOZZT Profielscan meet je het! Deze vragenlijst geeft je op een snelle manier inzicht in jouw persoonlijke competenties - in jouw gedrag in relatie tot anderen. Ontdek waar je zelf staat, welke invloed je hebt op je omgeving en geef effectief richting aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

De BOOZZT Profielscan is gratis en maak je hier.

Ontwikkel veelzijdig procurement talent met BOOZZT Incubator


Procurement. Volgens sommigen heb je er geen schaap met 5 poten voor nodig, maar zelfs één met 9 poten! Niet gek dat de gewilde procurement professional niet zo maar voor het oprapen ligt. Wil jij jouw inkoopteam uitbreiden met een professional met kennis van het inkoopvak én het juiste Procurement EQ? Ontwikkel hem/haar zelf met BOOZZT Incubator! Dat levert gegarandeerd een duurzame bijdrage aan de professionalisering van procurement in uw organisatie!

BOOZZT Incubator start dit najaar, neem voor meer informatie contact met ons op.

Droog zeilen of een nat pak?


Leren zeilen in organisaties was één van mijn belangrijkste lessen als professional. Wat kwam ik 'eager' binnen in dat grote mooie bedrijf. Volgepompt met theoretische idealen over organisaties, over het inkoopvak. Vol verwachtingen over de praktijk. Op die functieomschrijving zou ik nu nog steeds solliciteren. Het concept was prachtig! Een droombaan in een droombedrijf...

De nieuwste column van Karin Andela staat nu op InkopersCafé! Lees hier het vervolg.

Gaaf! Onze trainer Jakob Zwinderman op het YPP Congres!


Op 9 oktober wordt alweer het 5e YPP congres gehouden. Het thema 'What is your Procurement EQ?' ligt ons na aan het hart. We zijn dan ook trots dat onze trainer Jakob Zwinderman een bijdrage aan het programma mag leveren. Ontdek samen met hem wat jouw Procurement EQ is en waar jouw kansen op dit vlak liggen!

Moet jij je nog inschrijven voor het YPP congres? Dat kan hier!
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2015 BOOZZT, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp