Copy

KOM JE OOK NAAR JE EIGEN FEESTJE?


Zet de datum alvast in je agenda: zaterdag 8 juli. Dan vieren we samen het 25 jarig bestaan van Zwembad Geulle! Overdag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en ’s avonds hebben we een feestavond met de volwassenen. Jij komt toch ook? (meer info volgt)

Kom helpen met klussen!


De eerste klusdag is alweer voorbij. Met 15 man werden, ondanks de buien, de nodige bladeren geruimd. Een stukje Limburgse vlaai en lekkere kop koffie smaakt dan heerlijk na al dat werken.

Voor de volgende dagen hebben we nog  klussers nodig: 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april, 22 april en 29 april. Steeds van 9.00 tot 12.00! Koffie/thee en wat lekkers zijn aanwezig!

Meld je aan in het ledenportaal >> 


INTRODUCÉ-KAARTJES KOPEN?

Vorig jaar zijn er gelukkig veel minder kaarten verkocht bij het zwembad. En terecht, want via internet kan dit veel makkelijker, goedkoper en zijn de toezichthouders niet belast met het afrekenen van entree kaartjes voor introducés, maar kunnen ze toezicht houden.

Een introducékaartje is eigenlijk bedoeld om een aspirant lid kennis te laten maken met zwembad om vervolgens ook lid te worden óf om jouw vrienden die hier op bezoek zijn, maar elders wonen mee te kunnen nemen naar het zwembad waarvan jij lid bent.

De doelstelling van het zwembad is om zoveel mogelijk leden te krijgen, zodat het voorbestaan gewaarborgd blijft. Om die reden mag ieder gezin eenmaal per jaar 4 kaartjes kopen voor € 4 per stuk (exclusief 0,50 transactiekosten). Overige kaartjes die gekocht worden bedragen € 6 per stuk (exclusief 0,50 transactiekosten).

De gereduceerde kaartjes van € 4 kunnen uitsluitend via het ledenportaal van de site gekocht worden, omdat op deze manier de registratie van het aantal gereduceerde kaartjes per gezin plaatsvindt. De reguliere kaartjes van € 6 kunnen ook via de ledenportaal gekocht worden en zijn onbeperkt geldig.

Om de verkoop bij het zwembad te ontmoedigen kosten de kaartjes bij de kassa aan het zwembad (via toezichthouder) € 7,50.

Pasjes omruilen voor nieuwe leden


Nieuwe leden die vorig jaar lid zijn geworden en hun tijdelijke pasje nog niet hebben omgeruild voor hun eigen pasjes, dienen dit zo snel mogelijk in het nieuwe jaar te doen!

Met een tijdelijk pasje kun je ook niet inloggen in het ledenportaal. Wil je toch alvast meehelpen tijdens de komende klusdagen, stuur dan mailtje naar de ledenadministratie.
contact:
Andreas Sauerlaan 29
6243 CC Geulle
043 3641972
Voor vragen over uw lidmaatschap: ledenadministratie@zwembadgeulle.nl

Algemene vragen:
info@zwembadgeulle.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zwembad Geulle · Andreas Sauerlaan 29 · Geulle, LB 6243CC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp