Copy

AGENDA SEPTEMBER


Zaterdag 3 september - Familiedag Zwembad Geulle

Iedereen terug van vakantie? Dan is het tijd voor de familiedag van Zwembad Geulle!

Speciaal voor leden én potentiële leden organiseert Zwembad Geulle aanstaande zaterdag 3 september een familiedag. Jullie komen toch ook? Het programma ziet er als volgt uit:

  • Kubo-Toernooi:

    Iedereen heeft het wel gezien op vakantie of misschien wel zelf gedaan: “kubben”, oftewel met houten blokjes de blokjes van de tegenstander omgooien. Wij organiseren op 3 september het eerste Geulse Kubb-toernooi bij het zwembad. Het toernooi start om 14:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Aanmelden kan die dag vanaf 13:00 uur bij het zwembad. Deelname: minimaal 2 en maximaal 6 personen per team, waarbij leeftijd niet ter zake doet zolang er maar minimaal 2 volwassenen (16+) per team zijn. Kom ook en doe mee! Schrijf je als familieteam in of als team van een vereniging en ga de strijd aan om het toernooi te winnen.

  • Aqua Zumba - clinic :

    We verwachten dat de zon ons niet in de steek laat en organiseren daarom een Aqua Zumba clinic: samen dansen in het water op de beats van de muziek.

Uiteraard zorgen we dat de horeca open is en dat er gezellige muziek is. De activiteitencommissie wil ook graag ideeën uitwisselen met de leden: welke activiteiten kunnen we volgend jaar organiseren die leden leuk zouden vinden op de locatie van het zwembad.

KORT NIEUWS


Nieuwe leden welkom!

We hebben dit seizoen maar liefst zo'n 350 nieuwe leden mogen begroeten. Aan alle nieuwe leden: welkom bij Zwembad Geulle! Wij wensen jullie veel zwemplezier!Tijdelijke pasjes omruilen

Nieuwe leden die een tijdelijk pasje hebben gekregen kunnen dit omruilen bij de badmeesters voor hun definitieve eigen pasjes! Aub doen voor het einde van het seizoen.En: vergeet niet om in het ledenportaal je pasfoto te uploaden!

Zondag 11 september - Laatste zwemdag

Dit jaar zijn we op verzoek van leden een weekje langer open: 11 september is de laatste dag dat het zwembad open is voor de leden. We hopen op nog een mooie zonnige dag om te kunnen afsluiten.

Zondag 18 september - Honden zwemmen

Na het succes van vorig jaar wederom in september plezier voor onze trouwe viervoeters. De honden kunnen wederom lekker spelen en zwemmen. Vanaf 14:00 uur zijn de baasjes met hun viervoeters van harte welkom. We vragen een kleine vergoeding per hond.

contact:
Andreas Sauerlaan 29
6243 CC Geulle
043 3641972
Voor vragen over uw lidmaatschap: ledenadministratie@zwembadgeulle.nl

Algemene vragen:
info@zwembadgeulle.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website