Copy

2017 wordt een feestelijk jaar!


Beste allemaal, nog maar 2 maandjes wachten en dan gaat ons zwembad weer open!
En 2017 wordt een feestelijk jaar. Dit jaar bestaat onze vereniging namelijk 25 jaar! En dat willen we natuurlijk graag met elkaar vieren. Binnenkort horen jullie hier mee over.

Wie komt er klussen?

Deze maand beginnen we met de voorbereidingen voor de opening en het nieuwe zwemseizoen. Dat betekent dat er een aantal dagen geklust gaat worden. Dit is de (voorlopige) planning:
  • zaterdag 18 maart: bladeren ruimen
  • zaterdag 25 maart: reinigen baden
  • zaterdag 1 april: schoonmaken 
  • zaterdag 8 april: speeltoestellen terugplaatsen & onkruid wieden
  • zaterdag 15 april: omheiningen repareren
  • zaterdag 22 april: tba 
  • zaterdag 29 april: tba
Elke zaterdag wordt er gewerkt tussen 9.00 en 12.00.Koffie/thee en iets lekkers zijn aanwezig. Gereedschap is er ook. Zelf meenemen: goed schoeisel.

Meehelpen hoort erbij

Zoals jullie weten dient er per gezin één gezinslid deel te nemen aan één van de klusdagen óf ingepland te worden voor de bezoekerscontrole aan de entree. Dus als je nu al mee helpt heb je al direct voldaan aan je meewerkverplichting.

Meld je aan in het ledenportaal >> 

Geen tijd of zin om te helpen?


Mocht je nu echt geen tijd of zin hebben om te helpen dan is het mogelijk om de meewerkverplichting af te kopen. De kosten daarvan bedragen € 30 per jaar.

Je moet dit zelf aangeven en regelen via het ledenportaal. Log in, ga in het keuzemenu naar 'werkschema' en kies dan de optie 'Ik wens niet mee te werken in 2017' en betaal de € 30 via iDeal.

Geen foto?
Geen toegang!


Dit jaar zal er strenger gecontroleerd worden op pasjes van leden waarvan nog geen foto geüpload is. We willen discussies bij de bezoekerscontrole voorkomen, dus helaas geen foto, is geen toegang, want alleen op deze wijze kunnen leden die ingepland zijn voor de bezoekerscontrole hun taak ook goed vervullen.  

Via het ledenportaal van onze site kun je gegevens wijzigen en een pasfoto uploaden. 

Pasjes omruilen voor nieuwe leden


Nieuwe leden die vorig jaar lid zijn geworden en hun tijdelijke pasje nog niet hebben omgeruild voor hun eigen pasjes, dienen dit zo snel mogelijk in het nieuwe jaar te doen! 

Met een tijdelijk pasje kun je ook niet inloggen in het ledenportaal. Wil je toch alvast meehelpen tijdens de komende klusdagen, stuur dan mailtje naar onze secretaris
 

Korting voor mensen met een kleine beurs


Wist je dat je bij inwoners van de gemeente Meerssen die in een bijstandssituatie zitten vanuit de 'Minimaregelingen 2017' in aanmerking komen voor een vergoeding voor het lidmaatschap?

Klik hier voor meer informatie en informeer ernaar bij de gemeente Meerssen.
 
contact:
Andreas Sauerlaan 29
6243 CC Geulle
043 3641972
Voor vragen over uw lidmaatschap: ledenadministratie@zwembadgeulle.nl

Algemene vragen:
info@zwembadgeulle.nl
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zwembad Geulle · Andreas Sauerlaan 29 · Geulle, LB 6243CC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp