Copy
Vin og Viden
View this email in your browser

Dueros nyhedsbrev IX

Hvad bliver næste års tendens?

Det virker ikke som om der er sket meget i vinens verden. Det er de samme vine der sælger i supermarkederne og den eneste tendens blandt vinbarer er at flere indgår i en kæde med samme udvalg på tværs af barerne. I Spanien er unge mennesker begyndt at drikke mousserende vin med samme alkoholstyrke som pilsner. Var det noget?

Fine vine er tilbage
I næste uge får vi en tung sending vin: Tyngden kommer fra trækasserne der dækker Zifar Seleción 2009 fra Ribera del Duero. En stor Ribera med fine frugtnoter og lang eftersmag. Du får ovenikøbet brænde til grillen.
Det er også lykkedes at få Lagar de Costa fra Rias Baixas i ny årgang. Sidste årgang blev hurtigt udsolgt og det er fedt at vi kunne få nogle af de blot 2000 flasker der bliver lavet af denne fadlagrede albarinho do Galicia. 
En anden nyhed er Nidia fra Rueda i årgang 2015. Denne verdejo er vores mest solgte vin, men da de lige har sat prisen op for anden gang på et år bliver det nok sidste årgang. 
Chokpriser i august: Zifar Seleción: 140 kr
Lagar de Costa: Fiktiv førpris: 235 kr i august: 125 kr!
 
Vinsmagning på Frederiksberg
Torsdag den 8. september fra 15-17.30 har du mulighed for at smage røde fra Toro og hvide vine fra Rias Baixas. Det er gratis og foregår på Vinveto, Henrik Steffens Vej 2, en sidegade til Gl. Kongevej. En flot vinhandel med fokus på Piemonte og Bourgougne. Personalet taler dansk.

Hæder til Rosé


Peter Vinding er en hæderkroned dansk vinmager og respekteret vinkender. Han er smager for Vinbladet, men noget kunne tyde på at han mangler nogle læsere...Hvordan kan man ellers forklare at Armantes rosado 2015 vinder kategorien under 60 kr uden at det giver een eneste kunde til Duero? Måske fordi Vinbladet er et smalt brancheblad der ikke er til dem der køber vine under 100 kr. Peter Vinding smagte sig igennem imponerende 65 Roséer og hvis du synes det er sent på året så kan du bruge smagningen til at orientere dig om næste års køb. 
Copyright © 2016 Duero, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp