Copy
U ontvangt deze e-mail omdat u deel uitmaakt van -of gelieerd bent aan- het regionale HR-/werkgeversnetwerk van Veluwe Portaal.
Bekijk de uitnodiging in uw browser.
UITNODIGING 01 NOVEMBER 2016
Matchtafel Veluwe Portaal
    De Matchtafel wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord Veluwe
Meld u zich nu hier aan!
Beste relatie,
 
Graag nodig ik u uit voor de Matchtafel van Veluwe Portaal. De Matchtafel is op dinsdag 01 november aanstaande bij ons in het gebouw 'Werkwereld' aan de Wethouder Jansenlaan 1 in Harderwijk. 

Programma
15.00 uur             : Aanvang
15.10 uur             : Matchtafel; uitwisseling in de praktijk
16.20 uur             : Ervaringen delen
16.30 uur             : Einde

Waarom de Matchtafel?
Iedere organisatie wilt dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Goed personeel is in de huidige kenniseconomie voor Nederland heel belangrijk. De Matchtafels dragen bij aan het tijdig vinden en behouden van goede vakmensen én het besparen op transactiekosten met betrekking tot werven en afscheid nemen. De besparing op het op tijd transfereren van een werknemer naar een ander bedrijf kan wel oplopen tot €20.000,-. Deze besparingen geven de deelnemers financiële ruimte voor investeringen in kennis en nieuwe producten en diensten die echte nieuwe banen opleveren voor de Noord-Veluwe. Daarnaast is het vergroten van inkomensbehoud voor werknemers belangrijk voor toekomstzekerheid.

Wat levert het u op?
•    Rendementsverhoging door lagere kosten van transitie en sociale zekerheid.
•    Kwaliteitsverhoging door betere kwalitatieve toeleiding van vakmensen naar de arbeidsmarkt. 
•    Maatschappelijk verantwoord ondernemen; platform voor denken én doen.

Hoe werkt de Matchtafel?
Aan de Matchtafels presenteren de deelnemende organisaties hun kandidaten en vacatures aan elkaar. Op deze manier stimuleren we mobiliteit van medewerkers en mogelijk lukt het u die ene vacature gevuld te krijgen of een medewerker uit te wisselen. Bovendien krijgt u met deelname aan de matchtafels de gelegenheid uw netwerk te vergroten en te intensiveren.
Iedere deelnemende organisatie kan maximaal 5 kandidaten/vacatures presenteren via het document 'Kandidaat Profiel'. U kunt eventueel ook het cv van de kandidaten meenemen, vraag wel vooraf toestemming aan de kandidaten.  

Aanmelden of meer informatie?
Gelooft u ook in (branche overstijgend) matchen binnen de lidbedrijven van Veluwe Portaal én wilt u resultaten bereiken? Meldt u zich dan hier aan. Voor meer informatie en/of vragen, kunt u uiteraard contact opnemen met ons via e-mail: algemeen@veluweportaal.nl of bel 06-54347726.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Lups-Dijkema
Coördinator
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze workshops op donderdag 13 oktober aanstaande. Heeft u zich al opgegeven? Dit kan via onze website!
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 - Veluwe Portaal

Afzender: algemeen@veluweportaal.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to info@bedrijvenkringoldebroek.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veluwe Portaal · Postbus 176 · Harderwijk, GLD 3840 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp