Copy
U ontvangt deze e-mail omdat u deel uitmaakt van -of gelieerd bent aan- het regionale HR-/werkgeversnetwerk van Veluwe Portaal.
Bekijk deze email in uw browser

Successen uit het netwerk                  Beste relatie,

Net als voorgaande jaren zijn er ook in 2016 zijn weer mooie en waardevolle successen behaald binnen het netwerk van Veluwe Portaal. En deze willen wij u zeker niet onthouden! Lees hieronder de opsomming van enkele successen.

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Lups-Dijkema & Jenny de Jong
Veluwe Portaal

Regionale betrokkenheid
Veluwe Portaal organiseerde een speciale ‘Matchavond’ voor medewerkers van het toen failliet verklaarde Scheer & Foppen Retail, Etail en E-man. Op dit moment zijn er meer dan 20 werknemers, zover bij ons bekend, die door de Matchavond en vervolgbegeleiding van Veluwe Portaal een nieuwe baan hebben in de regio. Zij konden terecht bij onder andere AWL Techniek, NE DistriService, Ploeger Logistics, Bieze Food Group, Witkamp Bezinestations, Stella Fietsen en een opdrachtgever via JobTrans.
Kandidaat via Veluwe Portaal heeft streepje voor
Veluwe Portaal ontvangt regelmatig vacatures. Eén specifieke vacature trok onze aandacht. Wij hebben de vacature bij enkele kandidaten onder de aandacht gebracht én bij hun huidige werkgever(s). Via hun contacten binnen het netwerk konden de personeelsverantwoordelijke(n) zo de kandidaten een 'warme' ingang bieden. “Nadat bleek dat ik geschikt was, heb ik door het netwerk van Veluwe Portaal voorrang gekregen en ben ik uitgekozen. Ik mocht al een week later beginnen!" Aldus één van de kandidaten. Lees hier verder.
Pitch met positief gevolg; netwerken helpt!
Sinds 2016 kunnen kandidaten van Veluwe Portaal zichzelf 'live' voorstellen tijdens HR-netwerkbijeenkomsten via een Elevator Pitch. Op dit moment heeft zelfs één kandidaat hierdoor een nieuwe baan. Lees hier haar ervaring.
Samenwerking Veluwe Portaal en Job Rotary
In 2016 hebben Veluwe Portaal en Job Rotary Noordwest-Veluwe de handen ineen geslagen om (boventallige) medewerkers van werk naar werk te begeleiden. In december kregen we te horen dat er een kandidaat van Veluwe Portaal een nieuwe baan heeft gevonden. Op eigen kracht, met een steuntje in de rug door zijn mentor bij Job Rotary, Klaas Jetze Hoekstra. Leuk om te weten: in 2017 zijn er inmiddels meerdere successen behaald!
Beginnen bij de basis
Nadat Rabobank Noord Veluwe eerder een stagiaire heeft gehad op het secretariaat wilden zij dit ook in 2016 weer voor een langere periode. Daarom hadden zij via Veluwe Portaal een vacature opengesteld voor een stagiaire directiesecretaresse voor de duur van 5 maanden, waarop Annemieke Woltjes. Accountmanager Landstede, direct actie ondernam. Gevolg is niet alleen dat deze stageplaats ingevuld is, maar de volgende periode ook al is overeengekomen.
BranchePool Zorg effectief
"Het verhaal van Monique is een snel, mooi en goed  geslaagd herplaatsingstraject”, zo opent loopbaanadviseur Arjan Donk het gesprek. Samen met Monique, verpleegkundige, spreekt hij met Linda voor het personeelsblad van ziekenhuis St. Jansdal; Cazcade. Monique vertelt hoe ze de draad weer heeft opgepakt, nadat langzaam het moeilijke besef kwam dat ze niet goed meer kon functioneren in haar baan. Waarop Arjan aanvult hoe het netwerk van Veluwe Portaal hier een grote rol in heeft gespeeld. Lees hier het volledige artikel.
Niet één maar twee matches voor Bieze Food Group
"Zoals veel mensen wel weten ging Scheer & Foppen (S&F) juni 2016 failliet. S&F was destijds mijn werkgever en voor mij kwam dit nieuws hard aan. Ik werkte er nog niet zo lang en was van plan om hier nog wel even te blijven. Maar hier kwam snel verandering in”, aldus Maaike Vermeer. 
Wil je weten hoe het verder is gegaan met Maaike? Hoe zij uiteindelijk bij Bieze Food Group terecht is gekomen? En waarom het om twee matches gaat in plaats van één? Lees hier verder.
Verbinding tussen Portaal Professional en deelnemer
Als consultant re-integratie en outplacement begeleidt José Maas van Staatvandienst, destijds Portaal Professional bij Veluwe Portaal, cliënten naar duurzaam en passend werk. Zo ook Wilma uit Putten die door omstandigheden al een poos aan de zijlijn stond, maar inmiddels volop bereid is om weer mee te spelen. Lees hier hoe dat tot stand is gekomen.
Jubileumeditie ‘Week van de Arbeidsmobiliteit’ inclusief workshopdag
Najaar 2016 organiseerde Veluwe Portaal de Week van de Arbeidsmobiliteit. Deze jubileumeditie niet één maar twee weken! Lees hier de courant van de 'Week'. Daarnaast is er ook een wervend animatiefilmpje gemaakt. Tijdens de workshopdag stond alles volledig in het teken van arbeidsmobiliteit. In totaal werden er negen workshops gegeven incl. een 2-daagse workshop, speciaal ontwikkelt door de BranchePool Zorg: ‘Check! Zit jij nog op je plek?’.
Lees hier de volledige verslagen over de behaalde successen in 2016
Nog geen deelnemer van het HR netwerk? Vraag hier uw vrijblijvende kennismakingsgesprek aan
Copyright © *2017* Veluwe Portaal, All rights reserved.
Ons mailadres is:
algemeen@veluweportaal.nl

Wilt u uw voorkeuren veranderen, hoe u onze mailings ontvangt?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze mailinglijst


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veluwe Portaal · Postbus 176 · Harderwijk, GLD 3840 AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp