Copy

House for Interior in februari

Februari was weer een leuke maand voor House for Interior! We hebben een reisje gemaakt naar Denemarken waar we een toffe beurs hebben bezocht en een aantal van onze favoriete merken. Daarnaast zijn we druk bezig met het opzetten van een winactie. Nieuwsgierig hoe jij kunt winnen? Wij vertellen je meer!

Op bezoek bij House Doctor & Hübsch

Onlangs zijn wij op werkbezoek geweest in Denemarken. Hoewel we het bijna geen werk kunnen noemen, zo leuk was het! We hebben genoten van de gastvrijheid van Hübsch en House Doctor. We hebben ontzettend veel mooie producten gezien, waardoor we volop geïnspireerd zijn. Nieuwsgierig naar de producten van de merken Hübsch en House Doctor? 

Shop ze bij House for Interior!
Trends spotten bij Formland

Formland: Een relatief kleine beurs, maar zeker een bezoekje waard. Zo hebben we prachtig handgemaakt aardewerk gezien en een hoop nieuwe trends. Wist je bijvoorbeeld dat blauw in combinatie met aardse tinten belangrijke kleurentrends worden? Meer weten over de nieuwste trends? 

Bekijk onze favorieten op Instagram
Advies van Nathali

Ben jij gek op interieur, maar lukt het je nog niet om er een mooi geheel van te maken? Wij willen graag helpen om jouw interieur nog mooier te maken! Heb jij een vraag over jouw interieur of over interieurtrends? Laat het ons weten! In onze volgende nieuwsbrief zullen we met jullie vragen als input leuke interieur tips geven! 

Stel jouw interieur vraag!
Maak kans op...

Heb jij al een prachtig item van House for Interior in jouw interieur? Dan hebben we goed nieuws voor je! Stuur een foto van het item in jouw interieur en maak kans op shoptegoed van €150, €75 of €50. Onze vakjury gaat alle foto's bekijken en beoordelen. In onze volgende nieuwsbrief vertellen we je meer over de juryleden. We'll keep you posted!

Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte blijven van House for Interior, geïnspireerd raken en meer zien van de mooiste interieurtrends? Volg ons dan op Facebook en Instagram of neem een kijkje in onze webshop!

House for Interior | Maria Austriastraat 76 | 1087 CN | Amsterdam | +31 6 4104 2910


Gegevens wijzigen | Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp