Copy

House for Interior in maart

Het is weer zover, de lente is begonnen! De tijd van buiten op het terras zitten, vrolijke bloemen en de mooiste lentetrends. Bij House for Interior zijn we er gek op! Ben jij al begonnen met de voorjaarsschoonmaak en ben je op zoek naar inspiratie voor jouw interieur? Lees dan snel verder!

De mooiste klokken om de tijd op te verzetten

Op 31 maart gaan we naar de zomertijd. Tijd om de tijd weer te verzetten dus! Wij kregen spontaan inspiratie voor... de mooiste klokken om de tijd op te verzetten! Onze favorieten? Dit zijn toch wel de klokken van Hübsch en de klokken van Studio Harm en Elke. Hübsch speelt fantastisch in op trends van het moment, zoals terrazzo en zwart marmer. Studio Harm en Elke heeft de mooiste porseleinen klokken met oog voor het milieu. Ben jij ook fan? 
Shop ze bij House for Interior!

Lentekriebels op je balkon, tuin en terras

Voel jij ze ook al, de lentekriebels? Het is dé tijd om aan de slag te gaan met het creëren van de mooiste plekjes om van het zonnetje te genieten. Met een aantal mooie items kun je jouw tuin, balkon of terras binnen no time transformeren tot een ultieme relax plek. Denk hierbij aan eental mooie bloempotten, vrolijke kleden en mooie manden. Wij vertellen je er meer over op Instagram!
Bekijk onze tips op Instagram

Rebel Walls

Wist je al dat wij naast onze merken in de webshop ook interieuradvies geven? In onze ontwerpen maken we veel gebruik van behang. Met behang kun je een statement maken en in een klap enorm veel sfeer creëren. Een van onze favoriete merken? Rebel Walls. Nieuwsgierig? Bekijk het inspirerende assortiment van Rebel Walls!

Laat je inspireren door Rebel Walls
Wellicht heb je het meegekregen in onze vorige nieuwsbrief, maar voor degenen die het nog niet weten: we gaan shoptegoed weggegeven bij House for Interior. Stuur ons een foto van een item van House for Interior in jouw interieur en maak kans! Onze vakjury gaat alle foto's bekijken en beoordelen. Vandaag stellen we het eerste jurylid aan je voor: 
Maak kennis met onze jury: Yvonne Kleber

Yvonne is altijd werkzaam geweest in de vormgeving en het onderwijs. Zij is medeoprichtster van de welbekende Artemis Styling Academie in Amsterdam en heeft daarnaast ruime ervaring in de interieurwereld. De laatste 6 jaar heeft zij in de rol als voorzitter BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse Interieur Stylisten naar een hoger level getild.

Haar professionele kijk op styling heeft ons ertoe gezet om Yvonne te vragen als jurylid voor onze fotowedstrijd. Fotocredits: @Muriel Janssen 

Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte blijven van House for Interior, geïnspireerd raken en meer zien van de mooiste interieurtrends? Volg ons dan op Facebook en Instagram of neem een kijkje in onze webshop!

House for Interior | Laan van Kronenburg 14 | 1183 AS Amstelveen | +31 6 4104 2910


Gegevens wijzigen | Afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp