Copy
Împreună pentru educație!
View this email in your browser

REDIRECȚIONAȚI 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT
ȘI

ALEGEȚI DACĂ BANII DUMNEAVOASTRĂ MERG LA STAT (FĂRĂ SĂ LE CUNOAȘTEȚI DESTINAȚIA) SAU ÎI INVESTIȚI ÎN CREȘTEREA DRAGOSTEI DE ÎNVĂȚĂTURĂ A COPIILOR


Aveți o afacere profitabilă și vreți să deveniți parte din Școala Româno-Britanică? Puneți-vă sigla firmei dumneavoastră pe Wall of Fame (peretele de onoare) si contribuiți astfel la dezvoltarea unui concept educational ce imprima calitate, securitate, inovare, creativitate și responsabilitate în sistemul de învățământ românesc.
www.scoalabritanica.ro 

 

În fiecare an puteți redirecționa către școala noastră 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Sponsorizarea care nu vă costă nimic
 
Sponsorizarea cu 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscală existentă încă din 2004, dar care nu este suficient cunoscută în rândul companiilor din România.

Sunt rare ocaziile când suntem puși în situația de a face parte dintr-o construcție unică ce vine în întâmpinarea celor mai mari preocupări pentru noi, atât ca părinți cât și ca angajatori: educația copiilor nostri, a viitorilor părinți, angajați și antreprenori ai unei societăți ce evoluează exponențial în fiecare zi.


Ce schimbare puteți determina?


Vă puteți implica prin mecanismul simplu de redirecţionare a 20% din impozitul pe profit şi, fără să cheltuiți nimic, veți câştiga mult:

- veți avea plăcerea de a fi parte din viitorul educațional al fiecărui copil din școală, unitatea noastră de învățământ susținând financiar jumătate din costurile de școlarizare ale fiecărui elev.

- veți beneficia de mai multă vizibilitate, problema calității în educație fiind printre cele mai intens mediatizate în spațiul public.

- veți inspira mai mult respect în rândul angajaţilor, care vor fi mândri să lucreze pentru o companie care se implică în educația copiilor;

- veți determina o mai mare competitivitate a companiei dumneavoastră printr‐o imagine îmbunătăţită de contribuţia la o cauză ce produce impact social puternic: livrarea unui model educațional. Școala încurajează învățarea aplicativă, sportul zilnic, mâncatul sănătos și creșterea potențialului academic individual proporțională cu dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor. 

- veți creşte reputaţia companiei dumneavoastră în comunitate prin asocierea cu o școală ce îi învață pe elevi să învețe, fiind inițiată de de către o organizaţie cu o vastă  experienţă în domeniul educațional. 

 


 Vizualizati clipuri video cu activitatile din cadrul scolii noastre accesand link-ul AICI


NE DORIM SĂ VĂ ALĂTURAȚI ECHIPEI NOASTRE ȘI SĂ REUȘIM ÎMPREUNĂ SĂ CREȘTEM FRUMOS!

 

Condițiile cumulative pentru această facilitate fiscală sunt:

- compania trebuie să fie plătitor de impozit pe profit;

- acțiunea trebuie justificată prin contract încheiat potrivit prevederilor legale; 

- fondurile direcționate trebuie să fie sub cea mai mică dintre limitele precizate mai jos: 
            - 0.5% din cifră de afaceri, sau
            - 20% din impozitul pe profit datorat. 

(In cazul în care suma depășește cele 2 condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă dar pentru perioada fiscală următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani).

Un exemplu de calcul poate fi consultat aici.

Care sunt avantajele?


La nivel micro, compania care direcționează 20% din impozitul pe profit către un ONG  beneficiază de următoarele avantaje:


- libertatea de a alege destinaţia unei sume care, în alte condiţii, ar ajunge oricum la stat;

- contribuţia la o cauză nobilă printr‐o procedură 100% transparentă, fără niciun fel de cheltuială.

La nivel macro, contribuţia fiecărei companii la acest program ar determina un progres semnificativ în soluţionarea şi prevenirea problemelor sociale prin educație!

Ce pași puteți urma?


1.    Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare (pe care il puteti descarca accesând link-ul aici) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în format word la adresa scoala.britanica@yahoo.ro.

2.    Vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată.

3. Efectuați plata sponsorizării către școala noastră.

4. Primiți CERTIFICATUL DE RECUNOȘTINȚĂ din partea noastră.

5. Va deduceți valoarea sponsorizării din suma aferentă impozitului pe profit, pe care îl plătiți către stat, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri sau 20% din impozit. 
Copyright © 2016 Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp