Copy
Godt Nytår! Aagaard nyt og år 2015 tendenser.
Se denne email i din browser

Godt Nytår!

Et helt nyt nyhedsbrev med 2015 nyheder.

Først og fremmest en stor tak til dig, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet for længe siden eller lige for nylig. En ekstra, særlig tak, fordi du stadig følger nyhedsbrevet, trods et kolossalt kedeligt og kikset layout på det sidste ... selvom udseende ikke er alt.

Tiltagende alderdom på min hjemmeside og nyhedsbrev-modulet resulterede sidste år i et støt stigende antal fejl og mangler, som gjorde det vanskeligt at lave et præsentabelt nyhedsbrev. Men nu er jeg gået fra 00'erne og ind i 2015!

I dette første nyhedsbrev i 2015 i et helt nyt mailsystem, præsenterer jeg tre nyheder, to aagaard nyheder og ACSM Top 20 trendlisten, som Politiken i øvrigt for nyligt interviewede mig - og kendte fagpersoner - om. Bragt i Politiken Forbrug og Liv 3.1.:
2015 siger farvel til zumba og goddag til stærke kvinder. 

Dette nye nyhedsbrev er samtidig en lille test af, om det fungerer tilfredsstillende.
Så du er meget velkommen til maile til mig, hvis der er noget, som du synes mangler eller fungerer mindre godt. Desuden modtages generelle spørgsmål, kommentarer eller emne-ønsker som altid med glæde.
I mellemtiden vil jeg arbejde på det næste nyhedsbrev, der som tidligere vil indeholde lokale og globale sundheds- og træningsnyheder og en aktuel øvelse.

Du ønskes et Rigtig Godt Nytår!
Med sportslig hilsen
Marina Aagaard


Pr. 1.1.2015 har jeg fået ny hjemmeside (her over: før og efter). Den er fuldt funktionel pr. d.d., men finjusteres evt. Du er altid velkommen:
marinaaagaard.dk.
Pr. 1.1.2015 er bloggen blevet bedre; lettere at se på diverse medier og lettere at søge i. Og der er mange aktuelle artikler i arkivet og på vej!
Du er altid velkommen til at kigge ind: marinaaagaardblog.com.
Årets første nyhed er ACSM 2015 Top 20 trendlisten. Nr. 1 er kropsvægttræning. Fornuftigt og naturligt. Her er listen med kommentarer:
ACSM Top 20 Fitness trends.
Og ikke bare det: Her får du også link til de 10 mest Googlede fitness øvelser og programmer:
Google Top 10 Fitness søgeord
Share
Tweet
Share
+1
Forward
Følg på Facebook
Følg på Facebook
Følg på Twitter
Følg på Twitter
Følg på LinkedIn
Følg på LinkedIn
Følg på Google +
Følg på Google +
Besøg hjemmeside
Besøg hjemmeside
Copyright © 2015 aagaard, All rights reserved.


Nej tak til nyt om fitness wellness, afmeld mig    Opdater liste præferencer 

Email Marketing Powered by Mailchimp