Copy

 
Bekijk deze email in uw browser
Beste vrienden en volgers,

Corona of niet, we slagen er in het Vadercentrum open te houden. Met allerlei voorzorgsmaatregelen, dat wel. Anderhalve meter afstand! Mondkapjes dragen! Niet te veel mensen samen binnen! Zo kunnen we nog veel doen. Actief blijven met de telefooncirkels. Boodschappen doen voor ouderen en kwetsbaren. Boeken uitdelen. Vogelhuisjes maken. Kaartjes sturen naar eenzame mensen. Koken voor mensen met het laagste budget. Opgeteld doen we toch nog héél veel. Mooi dat het lukt! Dankzij onze vrijwilligers.

Team Vadercentrum

1 November 2020


Mondkapjes, mondkapjes, mondkapjes ...


De productie blijft maar doorgaan. Tussen 10 tot 15 vrijwilligers hebben er hun handen vol aan en de teller staat nu op 40.000 stuks! De vraag is groot, want steeds meer winkels en openbare instanties verplichten de klanten en bezoekers om mondkapjes te dragen. Dat is voor de mensen met het laagste inkomen een te hoge extra uitgave. Mooi dat het Vadercentrum gratis mondkapjes kan leveren. Ze liggen voor iedereen klaar. Voor u, voor de hele straat, voor iedereen in de wijk. En voor non-profit organisaties, om uit te delen. 

Voor al die mondkapjes ... katoen! 


Katoenen lakens, dekbedden of ander textiel over? Niet weggooien. Even langsbrengen bij het Vadercentrum. Wij reinigen de stoffen en maken er herbruikbare mondkapjes van. Conform de RIVM-normen.

Elles de Bruin maakt blog voor Omroep Max


Het Vadercentrum trok met de productie van mondkapjes de aandacht van Elles de Bruin, het bekende gezicht van Omroep Max. Ze kwam naar het centrum en maakte een reportage. Die is te zien op Maxmeldpunt.nl of via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=Vesjf6b-waM&ab_channel=MAXMeldpunt 

De Weggeefwinkel is dicht en toch open 


Voor de veiligheid is de Weggeefwinkel gesloten. Maar op verzoek gaan we open voor uw bezoek. Zo zijn we extra voorzichtig en kunnen u toch aan de noodzakelijke spullen helpen. 

Beperkt aantal cursussen


Bepaalde cursussen kunnen op een veilige manier wel doorgaan zoals de cursus lassen en de cursus kleermaken. Vraag er maar naar als u het Vadercentrum bezoekt. Als het even kan helpen we u aan de juiste cursus.

Het Vadercentrum blijft actief


Meer dan voor de coronapandemie is het Vadercentrum nodig om te helpen waar armoede en eenzaamheid toeslaan. Organisatorisch kunnen we geen strak programma aanhouden zoals u van ons bent gewend. De voorwaarden en voorschriften wisselen elke dag. Daar spelen we soepel op in. We passen ons aan en doen wat wèl mogelijk is. Blijf ons volgen, kom langs met vragen en samen houden we de moed er in. Met een flexibel programma, waar u ook aan kunt meewerken met tips en suggesties. Doen!


 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vadercenrum Adam · Jonckbloetplein 24 · Den Haag, Zh 2523 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp