Copy
View this email in your browser


12 EN 14 MAART
DINEREN MET THONET 

 

Dineren met ‘THONET’ op Landgoed Klarenbeek
THONET had voor zijn tijd (1819) al innovatieve ideeen om efficient te werken met gebruik van massa productie. Het dineren met THONET vindt plaats op Landgoed Klarenbeek waar ons atelier is gevestigd. Dit atelier ligt naast de zagerij van de vroegere sigarenkistjes fabriek van het landgoed.

Dineren met THONET kan op 12 en 14 maart op Landgoed Klarenbeek. We starten om 18.00 uur en eindigen om 22:00 uur. Kosten voor deze bijzondere avond bedragen € 47,50 inclusief 3-gangen diner met een welkomsdrankje. (Overige consumpties voor eigen rekening). Dan kunt u zich aanmelden voor een interactieve presentatie waarin we u mee terugnemen in de wereld van THONET. Tijdens de presentatie komt u niet alleen meer te weten over THONET maar wordt u ook culinair verwend met een speciaal drie-gangen diner in THONET stijl.

Bent u nieuwsgierig hoe de meubelen in die tijd geproduceerd werden en wilt weten welke materialen en technieken ze gebruikten?
U kunt zich hier aanmelden tot en met woensdag 8 maart voor deze exclusieve presentatie met diner. Heeft u voedsel allergieen dan vernemen wij dit graag van u.

U KUNT ZICH HIER AANMELDEN
RESERVEER ALVAST IN UW AGENDA:

2 APRIL
KUNST BIJ KREPEL 

Op 2 april a.s. vindt de opening plaats van een mooie tentoonstelling met gerenommeerde kunstenaars die er zin in hadden hun werken nu eens op een minder bekende plek te laten zien.

In Galerie Bij Krepel op Landgoed Klarenbeek, de plek waar natuur en cultuur samenkomen, kunt u genieten van de kunst van de volgende exposanten:

 • Gaby Bovelander
  met digitale werken en schilderijen
 • Nicole van der Schaaf
  met een installatie ‘Taste of Doel’ en wilde vogels in boekdruk
 • Arianne Bon
  met houten beelden en ook enkele bronzen
 • Maarten Schepers
  met houten beelden
 • Anton Berg
  met houten beelden
Speciaal: 2 bronzen ‘Wachters’ van Tjikkie Kreuger die, zeer spijtig, tijdens de voorbereidingen overleed. Er verschijnt een krant met o.a. korte biografieen van de kunstenaars en uitleg over de technieken.
 
Deze tentoonstelling is op de volgende data te bezichtigen:
2, 9, 16, 17 en 23 april
van 11.00 – 17.00 uur

 
Door de week alleen op afspraak te bezichtigen in groepen van 8 personen. Voor het maken van een afspraak stuurt u een email naar
info@landgoedklarenbeek.nl
 

1 EN 2 JULI
LANDGOEDFAIR 

Op 1 en 2 juli 2017 zal Landgoed Klarenbeek haar deuren openen voor de bezoekers van landgoedfair Inspire2Create. Een uniek evenement voor de liefhebber van ambacht en creativiteit.

Gedurende twee dagen kunnen bezoekers terecht voor ambachtelijke producten, creatieve inspiratie, winkelen, heerlijk eten en drinken en om mee te doen aan de verschillende workshop.

Op Landgoed Klarenbeek worden kunst en ambacht verenigd. Deze bijzondere combinatie maakt het landgoed tot een zeer inspirerende locatie voor jong en oud. Een locatie met een creatieve historie, dus de ideale locatie voor een evenement als Inspire2Create.


Kijk voor meer informatie op www.landgoedklarenbeek.nl


BINNENKORT START DE BOUW VAN 3 VERGADERZALEN EN 3 HOTELKAMERS, WAARVAN 1 (BRUIDS)SUITE!
 
Voor meer informatie bekijk onze website


This email was sent to <<info@landgoedklarenbeek.nl>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Landgoed Klarenbeek · Postbus 2 · Klarenbeek, Gelderland NL-7380 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp