Copy
View this email in your browser

StadsdorpKNSM

Het was een goed jaar voor het Stadsdorp KNSM. De oude leden bleven trouw komen en er kwamen veel nieuwe en enthousiaste leden bij. De activiteiten werden goed bezocht. Dat was zeker ook te danken aan de bewakers van onze website: Anneke Oele en Otto Krol. Zij hebben hun boeltje gepakt en zijn inmiddels verhuisd naar Groningen. Maar het zou me niet verbazen als ze bij een buurtborrel plotseling weer opduiken! Wij prijzen ons gelukkig dat we een opvolger hebben gevonden in Lucie de Vries. 
Nu gaan we weer naar het volgend jaar. Ik hoop dat we elkaar zien op de eerstvolgende buurtborrel, de nieuwjaarsborrel op 1 januari 2017 in ons eigen buurtcafé Kanis & Meiland. U weet wel, het café dat ons op de buurtborrel altijd zo verwent met lekkere hapjes. Als we elkaar dan niet zien wens ik u vanaf deze plek een gelukkig en gezond Nieuwjaar.
Namens de leden van de stuurgroep Stadsdorp KNSM,
Monique HollmanNieuwjaarsborrel bij Kanis & Meiland


Drink met ons op het nieuwe jaar op de nieuwjaarsborrel
bij Kanis & Meiland.


Zondag 1 januari 16.30 - 19.00 uur
 
Wandelen

Ook in het nieuwe jaar wandelen we iedere woensdag vanaf Sissy Boy een uurtje rond het eiland met onderweg koffie. Iedereen is welkom om 11.00 uur.
 Herinnering nieuwe activiteiten
 
Non-fictie salon
Stadsdorplid Elzemien Warnink start een leesclub non-fictie. Opzet: na een korte inleiding door een van de leden, kan iedereen gedachten, meningen, op- en aanmerkingen naar voren brengen. Eerste boek: Martin Bossenbroek, De Boerenoorlog. Groepsgrootte: 8 tot 10 personen. Frequentie: eenmaal per twee maanden. Eerste bijeenkomst 29 december van 16.00-18.00 uur op KNSM-laan 575 (Diogenes).
Aanmelden en verdere informatie bij
Elzemien Warnink
elzemien@gmail.com / 06 81144070Handwerkgroep
Marina Voorhoeve wil een handwerkgroep oprichten om samen met anderen te breien, handwerken, quilten of naaien. Je kunt namelijk veel inspiratie opdoen van wat anderen maken, bovendien is het leuk dit samen te doen. Haar specialisatie is quilten (ook Japans) en verschillende handwerktechnieken. In het verleden heeft zij een naaiopleiding gedaan en breien is een hobby. Plaats: KNSM-laan 441.
Aanmelden en verdere info bij Marina Voorhoeve.
m.voorhoeve@kpnplanet.nl / 0645742595

Bridge
Nog een initiatief van Marina Voorhoeve: oprichten van een bridgegroep. Vooraf wil zij peilen of hiervoor belangstelling is. Je kunt haar mailen met vermelding van niveau en andere informatie:
m.voorhoeve@kpnplanet.nl / 0645742595
Beginners en gevorderden: iedereen is welkom!

KNSM Societeit

Donderdag 19 januari 2017 organiseert de KNSM Societeit een avond met uitleg en proeverij van Wijnhuis de Hermitage over de Champagnes die u in de weken daarvoor mogelijk heeft gedronken.
Welkom vanaf 17.30 uur. Proeverij met hapjes begint om 19.00 uur.
Plaats: Kompaszaal.
Informatie en aanmelding via de website: knsmsocieteit 

IJlandenkoor

Kom en zing mee! Het IJlandenkoor is een 4-stemmig buurtkoor en repeteert iedere maandagavond in Studio Wladiwostok (Bogortuin) onder de bezielende leiding van Eduardo Lopez. Voor een indruk van koor en repertoire zie: www.ijlandenkoor.nl
 

Verder

Er is altijd genoeg te doen in de buurt. Kijk op de sites van
Boekhandel Van Pampus
de Nieuwe KHL
Buurtbalie Oostelijk Havengebied

 

Voor vragen en informatie:

info@stadsdorpknsm.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
stadsdorp KNSM · KNSM-laan 859 · Amsterdam, 1019LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp