Copy
View this email in your browser


StadsdorpKNSM

In het bestuur van het stadsdorp heeft een wisseling plaatsgevonden. Anneke Oele en haar man Otto Krol verlaten Amsterdam en verhuizen naar Groningen. Anneke heeft vanaf het begin veel voor het stadsdorp gedaan, vooral op het culturele vlak. Ook was zij verantwoordelijk voor de nieuwsbrief, het onderhoud van de website en facebook. Otto heeft de website opgezet en bood technische ondersteuning op dit gebied. Lucie de Vries zal deze taken overnemen.
Anneke en Otto hartelijk dank voor jullie werk en veel geluk in Groningen!

 
Sinterklaasborrel bij Kanis en Meiland

Kom gezellig een borrel drinken bij Kanis en Meiland op onze maandelijkse buurtborrel. 

Zondag 4 december 16.30 - 19.00 uur
 
Wandelen

Nog steeds lopen we iedere woensdag vanaf Sissy Boy een uurtje rond het eiland met onderweg koffie. Iedereen is welkom om 11.00 uur.

 
 Nieuwe activiteiten
 
Non-fictie salon
Stadsdorplid Elzemien Warnink start een leesclub non-fictie. Opzet is dat na een korte inleiding door een van de leden, iedereen gedachten, meningen, op- en aanmerkingen naar voren kan brengen. Voorstel eerste boek: Martin Bossenbroek, De Boerenoorlog. Groepsgrootte: 8 tot 10 personen. Frequentie: eenmaal per maand. Eerste bijeenkomst op 29 december van 16.00-18.00 uur op KNSM-laan 575 (Diogenes). Aanmelden en verdere informatie per email bij
Elzemien Warnink
.


Handwerkgroep
Marina Voorhoeve, sinds kort lid van het stadsdorp, wil een handwerkgroep oprichten om samen met anderen te breien, handwerken, quilten of naaien. Je kunt namelijk veel inspiratie opdoen van wat anderen maken, bovendien is het leuk dit samen te doen. Haar specialisatie is quilten (ook Japans) en verschillende handwerktechnieken. In het verleden heeft zij een naai-opleiding gedaan en breien is een hobby. Plaats: KNSM-laan 441.
Aanmelden en verdere info bij Marina Voorhoeve.

Bridge
Nog een initiatief van Marina Voorhoeve. Zij zou graag een bridgegroep oprichten. Vooraf wil zij peilen of hiervoor belangstelling is. Je kunt haar mailen met vermelding van niveau en andere informatie: m.voorhoeve@kpnplanet.nl.
Beginners en gevorderden: iedereen is welkom!

Verder te doen

Wij wijzen graag op de vele activiteiten in de buurt georganiseerd door Boekhandel Van Pampus, de Nieuwe KHL en de Buurtbalie Oostelijk Havengebied.

 

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
stadsdorp KNSM · KNSM-laan 859 · Amsterdam, 1019LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp