Copy
View this email in your browser


stadsdorpknsm

HERINNERING 
 
Kijk op de website: StadsdorpKNSM
 

30 januari 


1 februari

 
 Een Muzieksalon bij Roosmarijn Nolet.
 
 Iedereen is welkom om op zaterdag 30 januari 2016 van 16.00 tot 18.00 uur onder professionele begeleiding te komen zingen bij de piano, met daarna, als altijd, gelegenheid elkaar te spreken en wat te drinken.
 
Je hoeft geen geschoolde zanger te zijn. Het gaat om bekend repertoire uit de lichte muziek zoals chansons en evergreens.
 
 Er is plaats voor ongeveer 12 personen. Er zijn nog enkele plaatsen over, dus geef je snel op via email bij Roosmarijn Nolet of op stadsdorp knsm
 

Simultaan schaken met Tim Krabbé bij Kanis en Meiland

Wie durft???
Op onze maandelijkse schaakavond neemt Tim Krabbé het in zijn eentje op tegen wie hem maar wil uitdagen.
Het wordt een bloedstollende avond.

Geef je op bij Kanis en Meiland of bij Stadsdorp KNSM. Graag je schaakbord en stukken en, als je die hebt, ook een klok meenemen.

Wandelen - wekelijks rondje Java/KNSM eiland
 

Iedere woensdag maken we een wekelijkse rondwandeling om het Java/KNSM eiland. We spreken af om 11.00 uur op het Azartplein bij de ingang van Sissy Boy. Onderweg drinken we koffie bij één van de koffiepunten die we tegenkomen. Het lijkt erop dat het gaat sneeuwen, maar dat kan ook mooi zijn!

 
Kijk vooral regelmatig op de website stadsdorpknsm.nl of op onze facebookpagina.
Onder de links van bijvoorbeeld boekhandel Van Pampus, KHL, Kanis en Meiland zijn ook leuke evenementen te vinden. 
Per (stadsdorp)-evenement ontvangt u een week van te voren een aparte mail, maar noteer vooral alvast deze data en volg de website waar onder het kopje activiteiten en op de home page alle toekomstige activiteiten vermeld staan

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences