Copy
View this email in your browser


stadsdorpknsm

maart 2016
 
Kijk op de website: StadsdorpKNSM
 


15 maart 2016

20.00 - 22.30 uur 

Salon
Het delen van een verhaal

Het doel van de Salon is elkaar als stadsdorpers beter te leren kennen. En hoe kan je elkaar nou beter leren kennen dan door verhalen te vertellen.
Zo hoorden we ervaringen van een schippersechtpaar; een reislustig paar vertelde ons over hun reiservaringen, Jan van Bolhuis vertelde gepassioneerd twee avonden over hedendaagse muziek en nu kiezen we voor weer een andere vorm.
We nodigen jullie uit om een voorwerp, dat belangrijk voor je is, naar de avond mee te nemen. Dat kan een boek zijn dat je leven totaal heeft veranderd, een haakwerkje van je oma, een tekening van een kleinkind, het doet er niet toe. Aan zo’n voorwerp zit meestal een verhaal vast en dat horen we graag!
 
Zie het als een achterhoedegevecht tegen de digitale contacten via Facebook en linkedin. Er gaat niets boven een persoonlijk verteld verhaal.
We zijn ervan overtuigd dat het een boeiende avond oplevert, dus kijk rond in je huis en meld je aan bij Go van der Veer of Anneke Oele.
De salon vindt plaats bij:
Go van der Veer. 
Venetiëhof 194
Kijk vooral regelmatig op de website stadsdorpknsm.nl of op onze facebookpagina.
Onder de links van bijvoorbeeld boekhandel Van Pampus, KHL, Kanis en Meiland zijn ook leuke evenementen te vinden.
 
Per (stadsdorp)-evenement ontvangt u een week van te voren een aparte mail, maar noteer vooral alvast deze data en volg de website waar onder het kopje activiteiten en op de home page alle toekomstige activiteiten vermeld staan

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences