Copy
View this email in your browser
StadsdorpKNSM

Het is alweer bijna Oktober en de prachtige nazomer lijkt maar niet op te houden. We zijn druk bezig een paar mooie activiteiten voor u te organiseren, te beginnen bij de buurtborrel a.s. zondag om 16.30 uur bij Kanis en Meiland. Hieronder leest u meer. 
 
buurtborrel bij Kanis en Meiland

Volgens het KNMI is het zondag a.s. nog steeds mooi weer dus kom naar onze buurtborrel a.s. zondag. 


Zondag 2 Oktober  16.30 - 19.00 uur
 
Wandelingen


Nog steeds lopen we iedere woensdag vanaf Sissy Boy een uurtje rond het eiland met onderweg koffie. Iedereen is welkom. 
We komen binnenkort met voorstellen voor een paar langere wandelingen dit najaar.


 
 Yoga salon door Marjan Westerlink 

Woensdag 12 oktober 20.00 - 22.00 uur

Op woensdag 12 oktober a.s. wil Marjan Westerlink belangstellenden iets vertellen en laten zien over yoga. De deelnemers luisteren, er worden geen fysieke activiteiten van ze verwacht. Daarmee is het dus een verhaal en zeker geen (proef)les. Marjan zal iets over haar persoonlijke geschiedenis met yoga vertellen, maar zeker ook iets over de historische ontwikkeling ervan en over de verschillen in manieren waarop yoga in verschillende delen van de wereld wordt beoefend. Wie weet wordt de vraag beantwoord: 'welke vorm van yoga past bij mij.' Marjan zal uitleg geven over verschillende methodes die er bestaan. Zelf geeft ze les in Bikram yoga maar ze zal daar zeker geen reclame voor maken. De avond wordt opgeluisterd door een demonstratie van een yogi.
De avond wordt gehouden bij Anneke Oele, KNSM Laan 737. Graag opgeven bij Hans van Reemst.
 

Bezoek Museum Voorlinden in Wassenaar

zondag 23 oktober 11.00 uurOp zondag 23 oktober hebben we een bezoek gepland aan het nieuwe particuliere museum Voorlinden in Wassenaar. Het is de bedoeling dat we gaan carpoolen. Diegenen die belangstelling hebben kunnen zich aanmelden bij Anneke Oele, het liefst met opgaaf van aantallen lege plekken in zijn/haar auto of lege plaatsen die hij/zij nodig heeft. 
Anneke zal ter plekke aan deelnemers die dat willen wat meer vertellen over de kunstwerken en het museum zelf. Het is zeer aan te bevelen om online kaarten tussen 11.00 en 15.00 uur te bestellen.

 
buurtborrel bij Kanis en Meiland


Zondag 6 November 16.30 - 19.00 uur
 Transit Levantkade
Kanis en Meiland

Zaterdag 12 November 20.00 - 22.00 uur

Op zaterdag 12 november om 20.00 uur hebben we een filmavond samen met Kanis en Meiland gepland. We vertonen de documentaire Transit Levantkade, gemaakt door Rosemarie Blank. De documentaire geeft een beeld van de geschiedenis van het KNSM eiland in de jaren 80 en daarvoor. Geert Mak heeft over de periode geschreven in De Engel van Amsterdam. Er komt nog verdere informatie over de invulling van de avond. Buurtgenoten vertellen over hun herinneringen aan die periode, en natuurlijk biedt Kanis en Meiland een voordelige maaltijd aan, voorafgaand aan de film. We verheugen ons op een gezellige avond.

 Wijnkoperij de Hermitage
Wijnproeverij


Zondag 20 november 13.00 - 17.00 uur


Wijnkoperij De Hermitage op het KNSM eiland organiseert een inloop wijnproeverij op Zondag 20 november. De leden van het Stadsdorp KNSM zijn nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen. In de volgende nieuwsbrief horen jullie er meer over. Reserveer de datum alvast!

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
stadsdorp KNSM · KNSM-laan 859 · Amsterdam, 1019LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp