Copy
View this email in your browser


stadsdorpknsm

maart 2016
 
Kijk op de website: StadsdorpKNSM
NB: nieuwe links en activiteiten zijn ook op de kalender van de website te zien!
 


6 maart

7 maart

15 maart 2016
20.00 - 22.30 uur
 
Er is alweer veel gebeurd afgelopen maand. Buurtborrels, een schaaksimultaan, een Zangsalon, naast de leesclub en onze wekelijkse wandeling. We hadden veel zin in de rondleiding 'Achter de schermen van de Opera' waarvoor zich 20 stadsdorpers hadden opgegeven. Helaas kon die rondleiding niet doorgaan vanwege een demonstratie bij het Stadhuis.
Op 16 april gaan we het opnieuw proberen. U kunt zich aanmelden voor het geval deelnemers van het eerste uur op deze nieuwe datum niet kunnen mee gaan. We vullen de opengevallen plekken dan in op volgorde van binnenkomst.

Buurtborrel Kanis en Meiland
 
Op zondag 6 maart (het is al bijna weer lente!) borrelen we weer bij Kanis en Meiland van 16.30 - 19.00 uur. Met een beetje geluk kunnen we al buiten zitten, desnoods met een dekentje om.
 

Schaken bij Kanis en Meiland

Na de zeer geslaagde simultaan met Tim Krabbé (hij won binnen 2 uur van maar liefst 13 schaakfanaten) gaan we weer 'gewoon' schaken op de eerste maandag van de maand.


Het delen van een verhaal
 
Het doel van de Salons is elkaar als stadsdorpers beter te leren kennen. En hoe kan je elkaar nou beter leren kennen dan door verhalen te vertellen.
Zo hoorden we ervaringen van een schippersechtpaar; een reislustig paar vertelde ons over hun reiservaringen, Jan van Bolhuis vertelde gepassioneerd twee avonden over hedendaagse muziek en nu kiezen we voor weer een andere vorm.
We nodigen jullie uit om een voorwerp, dat belangrijk voor je is, naar de avond mee te nemen. Dat kan een boek zijn dat je leven totaal heeft veranderd, een haakwerkje van je oma, een tekening van een kleinkind, het doet er niet toe. Aan zo’n voorwerp zit meestal een verhaal vast en dat horen we graag!
Zie het als een achterhoedegevecht tegen de digitale contacten via Facebook en linkedin. Er gaat niets boven een persoonlijk verteld verhaal.
We zijn ervan overtuigd dat het een boeiende avond oplevert, dus kijk rond in je huis en meld je aan bij Go van der Veer of Anneke Oele.

Wandelen - wekelijks rondje Java/KNSM eiland
 
Iedere woensdag maken we een wekelijkse rondwandeling om het Java/KNSM eiland. We spreken af om 11.00 uur op het Azartplein bij de ingang van Sissy Boy. Onderweg drinken we koffie bij één van de koffiepunten die we tegenkomen. 

 
Kijk vooral regelmatig op de website stadsdorpknsm.nl of op onze facebookpagina.
Onder de links van bijvoorbeeld boekhandel Van Pampus, KHL, Kanis en Meiland zijn ook leuke evenementen te vinden.
 
Per (stadsdorp)-evenement ontvangt u een week van te voren een aparte mail, maar noteer vooral alvast deze data en volg de website waar onder het kopje activiteiten en op de home page alle toekomstige activiteiten vermeld staan

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences