Copy
CIAC NEWS | JULIOL 2016
21.09.16
Visita creuada a Vilardell Purtí (exclusiu socis)
Més informació i inscripcions


04.10.16
Visita creuada a Nissan - Jornada especial de dia complet
 (exclusiu socis)
Inscripcions

23-27.10.16
Missió empresarial al Marroc
Més informació

NO US QUEDEU SENSE LA VOSTRA ENTRADA AL MÍTING D'AUTO!

L'esdeveniment acollirà els Premis CIAC, els guardons empresarials del Clúster que distingiran la trajectòria i l'experiència de les companyies del sector 
 
Ja podeu adquirir la vostra entrada a la 1a edició del Míting d'Auto, l'esdeveniment del CIAC que reunirà el proper 6 d'octubre els principals agents dels sector de l'automoció a Catalunya. Recordeu que també podeu participar als Premis CIAC, els reconeixements que el Clúster atorgarà durant el Míting d'Auto a aquelles empreses que amb la seva tasca contribueixen a millorar la competitivitat del sector.
Compra la teva entrada
Participa als Premis CIAC

PRESENTEU ELS VOSTRES PROJECTES DURANT L'IESE AUTO

Inscripcions abans del 30 de setembre

El CIAC dóna l’oportunitat, per tercer any consecutiu, de presentar projectes innovadors dirigits al sector de l’automoció, en el marc de la 31a edició d'IESE AUTO, els propers 15 i 16 de novembre. Empreses, start-ups, universitats o centres tecnològics podran donar-se a conèixer i aprofitar l’ambient de networking d’aquesta cita d’alt nivell internacional que pot ajudar a trobar partners, finançament o a obrir noves línies de negoci. No perdeu aquesta oportunitat i envieu el full d’inscripció abans del 30 de setembre.
Més informació i inscripcions
El CIAC desenvolupa les primeres ulleres intel·ligents per al sector automoció
Des del Clúster s'han desenvolupat les primeres ulleres intel·ligents d'assistència visual a l'operari, aplicables a processos industrials d'automoció. Aquesta iniciativa és pionera en el sector i ha estat impulsada per la Comissió de Tecnologia del CIAC, a través d'un grup de treball liderat per Tecnomatrix i Promaut, amb la participació de Gestamp, Main Memory i el Centre de Visió per Computador de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Seguir llegint
Gran expectació a la jornada d'EQM amb José María Gay de Liébana
El popular economista i professor va ser el convidat d'excepció de la jornada d'EQM sobre gestió empresarial, celebrada recentment al Clúster. José María Gay de Liébana va oferir als gairebé 50 assistents una ponència magistral sobre la situació econòmica actual i la seva visió sobre aquests moments d'incertesa econòmica. Les seves reflexions, amb un to desenfadat i un punt humorístic, van mantenir al públic expectant, convertint aquesta jornada en una cita única.
Seguir llegint
1r Corporate MBA-Sector automoció. Obert el periode de matriculació
ESADE Business & Law School, en col·laboració amb el Clúster, ha dissenyat el 1r Corporate MBA (CMBA) dirigit específicament als professionals del sector de l’automoció. Aquest programa formatiu, que s’impartirà a les instal·lacions d’ESADE a Barcelona des del febrer de 2017 fins a l’abril del 2018, té com a objectiu formar directius capaços de liderar els nous models de negoci en la indústria de l’automòbil.
Més informació i inscripcions
Gaudiu dels atractius descomptes per a l'Internet of Things Solutions World Congress
El 2n Internet of Thing Solutions World Congress (IOTSWC), que se celebrarà del 25 al 27 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, compta amb interessants descomptes per als socis del Clúster, al formalitzar la compra de l'entrada abans del 30 de juliol.

1. Entrada gratuita, valorada en 60 €, per accedir a la zona d'expositors del congrés
 amb el codi promocional B0EC882F.

2. Descompte de 500 € sobre l'entrada valorada en 995 € per gaudir de tot el congrés amb el codi promocional E948F58E.
Compra aquí la teva entrada amb descompte
Advanced Nanotechnologies S.L. Benvinguda al Clúster!
Advanced Nanotechnologies S.L, un dels nostres nous socis, és una companyia que desenvolupa nano-recobriments per oferir solucions a problemes o millores a tot el que tingui a veure amb la superfície de qualsevol component. Per exemple, la millora de la resistència a les ratllades i al desgast, reducció de coeficients de fricció, resitència a la corrosió, tractaments antibaf, etc. Aquestes millores no són menors, sinó innovacions disruptives que superen les prestacions actuals en més del 100%, alhora que n'ofereixen de noves.
Més informació
El CIAC als mitjans
Resum de les notícies aparegudes en premsa i mitjans online.
Veure recull
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a LinkedIn
Segueix-nos a LinkedIn
Vídeo corporatiu CIAC
Vídeo corporatiu CIAC
Copyright © 2016 CIAC - Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya