Copy
CIAC NEWS
Clica aquí si no veus bé el correu
PROPERS ESDEVENIMENTS
21/04/16 - Visita creuada a Interleather, exclusiva per als socis Inscripcions
DESTACAT
TOT A PUNT PER LA MISSIÓ COMERCIAL A LA XINA
Del 9 al 16 d'abril
Més informació
El CIAC, en col·laboració amb ACCIÓ Pequín, organitza una missió comercial exclusiva per al sector de l'automoció, del 9 al 16 d'abril. Les empreses participants en aquesta missió, acompanyades per Vicenç Aguilera, visitaran proveïdors i fabricants locals com Chery, Dongfeng Peugeot Citroen Automobile, Volkswagen, Ford Automotive Engineering Research Center i SAIC, entre les principals. Tot, amb l'objectiu de conèixer in situ les oportunitats de negoci al mercat xinès.
 PRIMER CMBA D'ESADE PER AL SECTOR AUTOMOCIÓ

El CIAC ha acollit la presentació de la primera edició del Corporate MBA d'ESADE dirigit al sector de l'automoció, organitzat per ESADE Business School & Law en col·laboració amb el Clúster. L'acte va comptar amb una sessió informativa sobre el CMBA a càrrec del professor d'ESADE Andrés Raya, i amb una interessant màster class "Liderant un món VUCA" de la mà del també professor d'ESADE, Joan Plans.
JA TENIM EL SEGELL CATALUNYA CLÚSTERS!

El CIAC ha estat reconegut recentment amb el segell Catalunya Clústers, impulsat per la Generalitat de Catalunya. Aquesta distinció reconeix aquelles associacions amb seu operativa a Catalunya que reuneixen tot el  necessari per a ser considerades un clúster, amb una activitat que ha de complir uns nivells alts de qualitat i d'aportació al sector. El programa Catalunya Clústers aplega actualment 30 organitzacions.
NO US PERDEU ELS CURSOS FORMATIUS STA

La Societat de Tècnics d'Automoció (STA) compta amb una oferta formativa amb atractives condicions per als socis del CIAC. Aquests cursos persegueixen actualitzar i ampliar els coneixements del personal tècnic de les empreses en  noves tecnologies aplicades al sector automoció com la tecnologia i manipulació del vehicle elèctric, coneixements avançats del motor de combustió interna, entre d'altres.

 
Engranatges CIAC - Grup SARI
El CIAC als mitjans
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Linkedin
Segueix-nos a Linkedin
Vídeo corporatiu CIAC
Vídeo corporatiu CIAC
Copyright © 2016 - Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
www.ciac.cat
contacte
Consulta altres CIAC NEWS


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CIAC - Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya · C/ Passeig de Gràcia 129 · Barcelona, Barcelona 08008 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp