Copy
CIAC NEWS
Clica aquí si no veus bé el correu
PROPERS ESDEVENIMENTS
09-16/04/16 - Missió comercial sector automoció a la Xina Inscripcions
08/06/16 - Meet the Buyer. Brokerage exclusiu i gratuït per al sector automoció. Fira Automechanika Birmingham. Límit inscripcions: 29 abril Inscripcions
 
DESTACAT
CORPORATE MBA D'ESADE - SECTOR AUTOMOCIÓ
Màster class i sessió informativa, 10 de març al CIAC
Informació i inscripció
El Clúster, en col·laboració amb ESADE Business School, ha dissenyat un MBA específic en automoció, exclusiu per als socis del CIAC i amb unes condicions molt atractives. El proper dijous, 10 de març, us presentarem aquest MBA en una sessió informativa, que comptarà amb una interessant màster class sobre el lideratge empresarial a càrrec del professor d'ESADE, Joan Plans.
 PINTER ENS OBRE LES SEVES PORTES

Pinter obre les seves portes als socis del CIAC el proper 16 de març, en la primera visita creuada del 2016. Pinter és una companyia especialitzada en solucions de pintat i tractament superficial per al client. Des de Pinter s'ocupen de tot el procés: pintat, tractament superficial, pre-muntatge, muntatge, etiquetatge, codi de barres i embalatge. Tot per aconseguir estalviar temps i costos de producció als clients.
 FORMACIÓ D'AUTOMOCIÓ GRATUÏTA AL CFPA

El Consorci de Formació Professional de l'Automoció posa en marxa per als socis del CIAC un seguit de propostes formatives, totalment gratuïtes, en branques específiques del sector de l'automoció. Aquesta formació s'impartirà al CFPA (Centre de Formació Professional d'Automoció a Martorell) per les tardes, per tal de poder comptabilitzar l'horari laboral dels treballadors. Període d'inscripció obert, places limitades.
ARRENCA EL PROGRAMA FORMATIU IESE-CIAC

Us presentem la primera promoció del programa formatiu IESE-CIAC per a directius d'automoció, que ha arrencat el febrer a les instal·lacions de l'IESE a Barcelona. L'objectiu d'aquest curs formatiu és transmetre els continguts necessaris per a un directiu del sector, posar l'accent en la innovació per crear  nous projectes, propiciar el networking i el desenvolupament dels directius a través del coaching.
ENGRANATGES CIAC
BENVINGUDA FERCHAU

Ferchau Engineering, un dels nous membres CIAC, és una enginyeria multinacional amb seu a Alemanya, fundada el 1966, amb més de 90 oficines tècniques i més de 6.600 treballadors. L'oficina tècnica de Barcelona s'enfoca al desenvolupament de sistemes i components per automòbils, tant per a OEMs com per a TIERS, treballant des del concepte al producte final amb extens coneixement del material, el seu procés de fabricació i el disseny funcional del producte.
SISTEPLANT I ELS REPTES DE LA INDUSTRIA 4.0

Sisteplant ha celebrat al CIAC una jornada sobre les tecnologies digitals en la indústria de l'automòbil. La cita, que ha reunit a més de 60 representants del sector, ha comptat amb una xerrada introductòria sobre la fàbrica del futur a càrrec de Borja Arenaza (Sisteplant) i amb un debat protagonitzat per Sergio Alcaraz (Nissan, vicepresident CIAC); Francesc Perarnau (Gestamp, secretari CIAC); i Josep Maria Guillén (Gedia)

 
El CIAC als mitjans
Participa a les Comissions de Treball CIAC
Missió Tecnològica a Alemanya: Indústria 4.0
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Twitter
Segueix-nos a Linkedin
Segueix-nos a Linkedin
Vídeo corporatiu CIAC
Vídeo corporatiu CIAC
Copyright © 2016 - Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
www.ciac.cat
contacte
Consulta altres CIAC NEWS