Copy
CIAC NEWS - Novembre 2015
Cliqui aquí si no veu bé el correu
DESTACAT

PLACES LIMITADES - EXCLUSIU PER A SOCIS - DATA LÍMIT 04/12/2015
Obert el període d’inscripció del Programa Directius Automoció IESE-CIAC
Des d'IESE Business School i amb el suport del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya es posa en marxa, per als socis, el programa de formació de directius de l'àmbit de l'automoció. Aquest programa té per objectiu reforçar el coneixement en direcció general, trencar amb el marc de pensament, accentuar la innovació, nous projectes i promocionar el networking entre assistents al programa.
EL CIAC A IESE AUTO
30 ANYS

Els passats dies 4 i 5 de novembre de 2015, el CIAC participà, de nou, juntament amb IESE i KPMG en la II edició Innovant en la indústria d'automoció englobada en el 30è IESE AUTO. Aquesta segona edició va donar a conèixer projectes de startups seleccionats per part d'un jurat expert en el sector. En les jornades IESE AUTO van tenir lloc diferents conferències per part d'OEMs i grans TIERS de l'automoció. Els socis i col·laboradors del clúster van poder gaudir de les jornades amb un 60% de descompte en les seves acreditacions fent que l'assistència dels associats fos molt nombrosa.
MISSIÓ D'AUTOMOCIÓ A XINA

Avui, 1 de desembre de 2015, el CIAC ha rebut la visita d’una delegació xinesa de la regió de Wuhu. Aquesta zona és molt important per tota empresa del sector d'automoció que tingui interès a fer negoci en el mercat xinès. La reunió ha estat el tret de partida per definir les possibles zones a visitar en la missió del proper mes d'abril de 2016. Una missió que serà exclusivament d'automoció i en la qual tots els socis i col·laboradors del CIAC podran participar juntament amb la comitiva encapçalada pel president del clúster, Sr. Vicenç Aguilera.
XAVIER SALA-I-MARTÍN A L'ASSEMBLEA DEL CIAC

En l'Assemblea General Extraordinària del CIAC del passat 26 de novembre de 2015, el Professor of Economics at Columbia University, el Sr. Xavier Sala-i-Martín, va fer-se càrrec de l'acte inaugural com a convidat d'honor. Va realitzar una conferència en la qual es van tractar els punts clau que actualment requereix tota empresa per a la innovació, aplicable també a les empreses catalanes dedicades al sector de la indústria de l'automoció. Fou una conferència molt amena en la qual tot soci  va poder gaudir de primera mà d'un dels economistes més importants del país.
JOAN MIQUEL TORRAS
DIRIGENT DE L'ANY

El reconeixement del Grupo TecniPublicaciones recau en Joan Miquel Torras, president de Zanini Auto Grup, pel seu treball capdavanter d'un equip capaç de  materialitzar un flux innovador diversificat més enllà del producte en el qual l'empresa és líder mundial. L'empresa catalana constitueix la referència internacional en embellidors de roda i està creixent en unes línies  de negoci enfocades a la seguretat, que posen de manifest la flexibilitat innovadora d'un clar exemple de la indústria espanyola d'equips i components.
DE LA MÀ DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

El CIAC va tenir l'honor de rebre al President de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró, qui va concloure l'Assemblea General Extraordinària del clúster. La seva assistència fou acompanyada pel Conseller d'Empresa i Ocupació, Honorable Sr. Felip Puig, l'Alcalde de Martorell, Excel·lentíssim Sr. Xavier Fonollosa i del Director General d'Indústria, Sr. Antoni Ma. Grau.  Els socis van poder gaudir d'un còctel de clausura amb el President de la Generalitat i amb tota la Junta Directiva del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya.
 

 
Jornada del CIAC CENTRAL DE COMPRES
Jornada Innoves EVOCAS i CIAC
Necessitem les dades de RRHH de la seva empresa per a un projecte CIAC
Comissions i projectes CIAC
Segueixi'ns a LIKENDIN
Nou video corporatiu CIAC
Copyright © 2015 - Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
www.ciac.cat
contacte
Consulti altres CIAC NEWS