Copy
Generalforsamling 20. april, meld inn nye styrekandidater, ny hjemmeside, økte felleskostnader
Se e-posten i nettleseren

Saker til generalforsamlingen onsdag 20. april

Alle beboere er invitert til ordinær generalforsamling for Hovin Borettslag 20. april 2016. Saker som andelseier ønsker skal behandles i ordinær generalforsamling må leveres skriftlig til styret på hovin.borettslag@gmail.com eller i postkassen utenfor Vaskeriet. Forslagsfrist er mandag 29. februar. Forslagsstiller redegjør for sakens innhold og den må være relevant for behandling i generalforsamling, se vedtekter. 

 

Valg av nye styremedlemmer

Valgkomitéen trenger forslag til kandidater til valg av styret i borettslaget på Generalforsamlingen:  

  • 2 styremedlemmer for 2 år 
  • Minst 2 varamedlemmer for 1 år 
  • Medlemmer til valgkomiteen for 1 år
  • 2 delegerte med vara til OBOS’ generalforsamling for 1 år

 

Styret forvalter borettslagets verdier på vegne av beboerne, så det er viktig med engasjerte styremedlemmer. Styret har blant annet ansvaret for å håndtere henvendelser, prioritere og gjennomføre vedlikeholdsoppgaver, holde styremøter, følge opp prosjekter og samarbeidspartnere, samt har arbeidsgiveransvar for vaktmesteren. Styrevervet er honorert. Nå søker vi nye kandidater! Kunne du tenkt deg å stille til valg, eller kjenner du noen å anbefale, tar valgkomitéen gjerne en prat med deg.

 

Spørsmål og forslag til kandidater kan sendes til valgkomiteen:

E-post: hovin.borettslag@gmail.com

Pr. post: Valgkomitéen v/Hovin Borettslag, St Jørgens vei 39, 0662 Oslo (Postkassen på Vaskeriet)

 

Forslaget må inneholde kontaktinformasjon og gjerne en beskrivelse av kandidatens bakgrunn (CV etc.), samt litt om motivasjonen for å stille til valg. Frist for å gi innspill til valgkomitéen er mandag 29. februar.

 

Varsel om økning av felleskostnader. 

Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 2 % pr 1.mars. Styret ønsker å opprettholde borettslagets stabile økonomi og øker leien for å holde tritt med konsumprisindeksen.

 

Unngå brannfare i inngangspartier og bodganger

Vi har hatt befaring med brannvesenet og fått anmerkning på noen barnevogner i inngangspartier, og endel eiendeler i fellesområder. Vi ber derfor alle beboere ta ansvar for å forbedre dette. Lagre barnevogner i barnevognbod, under trapp eller i leilighet. Andre eiendeler skal lagres i enten kjellerbod eller loftsbod. Takk for hjelpen!

 

Nye nettsider

hovinborettslag.no har fått nytt oppsett og utseende. Send oss gjerne en e-post på hovin.borettslag@gmail.com hvis du har innspill. 

 

 

Vi ønsker alle beboere et godt nytt år!

 

 

Hilsen Umair, Line, Kristin, Marianne og Guro

Følg oss på Facebook
Sjekk nettside
Send e-post
Copyright © 2016 Hovin Borettslag, All rights reserved.


meld deg av nyhetsbrevet    oppdatere kontakten din

Email Marketing Powered by Mailchimp