Copy

Het laatste nieuws

over Woonpark Diepstroeten

Bedankt voor je interesse in Woonpark Diepstroeten. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aankomende evenementen. In deze nieuwsbrief vind je het laatste nieuws over:

Zaterdag 21 januari

Informatiedag en Open Huis op locatie

Ben je benieuwd naar het nieuwe deelproject Mooi Orvelte II dat binnenkort in verkoop gaat? En wil je binnenkijken in een levensloopgeschikte Kasteleinwoning? Kom dan op zaterdag 21 januari tussen 11:00 en 13:00 uur naar de eerste informatiedag van dit jaar. Lees meer...

Beurs Bouwplan in TT-hal Assen

Donderdag 26 t/m zaterdag 28 januari

Wil je meer weten over het nieuwe deelproject Mooi Orvelte II, maar heb je geen tijd om zaterdag de informatiedag te bezoeken? Kom dan tussen donderdag 26 en zaterdag 28 januari naar de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen in de TT-hal in Assen. 
Lees meer...

Binnenkort in verkoop: Mooi Orvelte II

8 levensloopgeschikte woningen en 30 rijwoningen

De typische sfeer van het oude Drenthe met het wooncomfort van nu. Zo laat het nieuwe woonbuurtje Mooi Orvelte II zich het beste omschrijven. Je vindt er straks acht levensloopgeschikte woningen en dertig rijwoningen voor alle generaties. Binnenkort start de verkoop. Meer weten over dit project? Bekijk de flyer of kom naar de informatiedag.
Ga naar de website
Facebook
Twitter
Website
Email
© Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

Wil je deze e-mails anders ontvangen?
Pas mijn voorkeuren aan | Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen