Copy

Het laatste nieuws

Over Woonpark Diepstroeten

Bedankt voor je interesse in Woonpark Diepstroeten. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aankomende evenementen. In deze editie vind je het laatste nieuws over:

Start verkoop Mooi Orvelte II: 4 maart

Tussen 11:00 en 13:00 uur

De voorgaande deelprojecten Klein Soestdijk en Mooi Orvelte I zijn inmiddels volledig uitverkocht. Met name de groene omgeving en de dorpse uitstraling van de woningen sprak veel mensen aan. Dit vormde de inspiratie voor de nieuwe woonbuurt Mooi Orvelte II. Zaterdag 4 maart start de verkoop.
Lees meer...

Open Huis woningtype Kastelein

Bekijk een Kastelein-woning van binnen

Ben je op zoek naar een woning met het volledige woonprogramma op de begane grond? Goed nieuws: er komen acht levensloopgeschikte Kastelein-woningen in deelproject Mooi Orvelte II. Tijdens de informatiedag kun je binnenkijken in een Kastelein-woning van deelproject Kastanjebrink. Een uitgelezen kans om te zien hoe je straks woont. Lees meer...

*Let op: het Open Huis vindt plaats in een Kastelein-woning waarvan de gevelsteen donkerder is dan op bovenstaande impressie is weergegeven. In Mooi Orvelte II worden twee van de acht Kastelein-woningen in de donkere uitvoering gebouwd. 

Impressies Mooi Orvelte II

Schout, Hof Schout, Brink, Kastelein, Principaal

In het nieuwe deelproject Mooi Orvelte II vind je straks acht levensloopgeschikte woningen en dertig rijwoningen voor alle generaties. De nieuwe woonbuurt telt vijf verschillende woningtypes: Schout, Hof Schout, Brink, Kastelein en Principaal.

Interesse in een van deze woningen? Kom dan op zaterdag 4 maart naar de informatiedag en schrijf je in. Door middel van loting worden de woningen toegewezen aan de toekomstige bewoners. 
 
>> Bekijk hier de prijslijst
>> Bekijk hier de situatietekening van Mooi Orvelte II

Gewilde woonwijk 

Wonen op Woonpark Diepstroeten is erg geliefd. Inmiddels staat de teller op 147 verkochte woningen en vrije kavels. En het wordt binnenkort nóg gezelliger. Op dit moment is Van Wijnen in onderhandeling met een landelijke belegger voor energieneutrale huurwoningen op het woonpark. Bovendien verwachten we in de loop van dit jaar te kunnen beginnen met de ontwikkeling van nieuwe twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en kavels. Via deze nieuwsbrief, de website en de Facebookpagina houden we je uiteraard op de hoogte van het laatste nieuws.

Enthousiaste Morten en Lilly

'Van Wijnen gaf ons alle ruimte'

Afgelopen november vond de officiële start bouw plaats van deelproject Kastanjebrink. Morten en Lilly waren de honderdste kopers en blikken terug op de afgelopen drie maanden. Lees meer...
Ga naar de website
Facebook
Twitter
Website
Email
© Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

Wil je deze e-mails anders ontvangen?
Pas mijn voorkeuren aan | Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen