Copy
View this email in your browser
Start presale van Duin en Water

Goed nieuws: vandaag is de presale van Duin en Water gestart. Op de projectwebsite staan nu de eerste beelden, plattegronden en groeimogelijkheden zichtbaar. Daarnaast zijn nu ook de vanafprijzen van de halfvrijstaande woningen bekend. De vanafprijzen van de vrijstaande woningen maken we later bekend. 

We gaan de presale en verkoop van de eerste fase opsplitsen in fase 1A en fase 1B. Fase 1A is nu in presale, dit zijn in totaal 23 woningen aan de dijk waaronder 18 halfvrijstaande woningen en 5 vrijstaande woningen. We hopen snel hierna fase 1B in presale en verkoop te brengen. 

Wilt u meer weten over de woningen en de vanafprijzen? Via de knop hieronder kunt u meer hierover te weten komen op de projectwebsite van Duin en Water. 

 
Ga naar de projectwebsite
Planning
  • Verwachte start verkoop - voorjaar 2021
  • Verwachte start bouw eerste projectmatige woningen - eind 2021 / begin 2022
Wanneer u nog vragen of opmerkingen hebt, kunt u deze per e-mail stellen aan Piet van Slochteren van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.  p.van.slochteren@vanwijnen.nl.
Facebook
Website


Wij gaan zeer voorzichtig met uw persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In onze privacyverklaring kunt u dit nalezen. Wilt u niet meer op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u zich voor de nieuwsbrief uitschrijven of uw voorkeuren wijzigen.

Copyright © 2020