Copy

Het laatste nieuws

Over Woonpark Diepstroeten

Bedankt voor je interesse in Woonpark Diepstroeten. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aankomende evenementen. In deze editie vind je het laatste nieuws over:

Mooi Orvelte II

Nu in verkoop: vanaf € 176.500 v.o.n. 

Er is volop belangstelling voor het gloednieuwe deelproject Mooi Orvelte II. Afgelopen zaterdag ging het project in verkoop en inmiddels staan al meer dan de helft van de woningen onder optie. Wil jij hier straks ook wonen? Je kunt je nog steeds inschrijven. 

De nieuwe woonbuurt telt vijf verschillende woningtypes:
  1. Schout
  2. Hof Schout
  3. Brink (variant 5.40 meter en variant 5.70 meter)
  4. Kastelein
  5. Principaal
Bekijk de prijslijst van Mooi Orvelte II
Bekijk de situatiekaart van Mooi Orvelte II

Mark en Natasja: 'Op slag verliefd'

Enthousiaste kopers aan het woord 

Mark (36) en Natasja (30) zijn de trotse kopers van woningtype Kuiper uit deelproject Kastanjebrink. Ze hopen dit voorjaar naar Woonpark Diepstroeten te verhuizen. En er is nog meer goed nieuws. Eind mei krijgt het huis een nieuwe bewoner: Mark en Natasja verwachten dan hun eerste kindje. Bouwbedrijf Van Wijnen houdt daarom rekening met de baby die op komst is. Lees meer...

Zaterdag 1 april: volgende infodag

Tussen 11:00 en 13:00 uur op locatie

Wist je al dat de eerstvolgende informatiedag op zaterdag 1 april is? Dan staan alle woningen uit het nieuwe deelproject Mooi Orvelte II centraal. Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom in het informatiecentrum (tegenover Eetcafé Lombok). Kom jij ook?

Voor vragen of persoonlijk advies over de beschikbare woningen en kavels op Woonpark Diepstroeten ben je trouwens elke zaterdag van harte welkom in het informatiecentrum. De makelaar is aanwezig en je kunt zelf alvast sfeer proeven op het groene woonpark.

Enquête: lang en gelukkig wonen

Vul hem in en maak kans op een VVV-bon

Droom je van een huis waar je lang en gelukkig kunt (blijven) wonen? Met het comfort en de luxe die passen bij jouw levensritme. Denk je daarbij aan een huis met het hele woonprogramma gelijkvloers. Leven, slapen en baden op één en dezelfde woonlaag.

Van Wijnen luistert graag naar jouw woonwensen. Wie weet wordt het huis waar jij blij van wordt dan ook werkelijkheid. Vertel ons je wensen en dromen.

>> Vul de enquête in en maak kans op een VVV-bon.

Ga naar de website
Facebook
Twitter
Website
Email
© Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

Wil je deze e-mails anders ontvangen?
Pas mijn voorkeuren aan | Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen