Copy
Handla med hjärtat!
Läs brevet i webbläsaren

Hej vänner! 
Det har kommit in så mycket fint i butiken nu. Härliga våriga färger. Kika in och låt dig inspireras!

Mini Rodinis vision har alltid varit att göra det enkelt för föräldrar att köpa bättre produkter till sina barn, både designmässigt, etiskt och socialt. Det har sedan starten visat sig vara ett framgångskoncept. Nya kollektionen är super tycker vi!  Klicka här för att se mer >
Mycket härligt vårmode har trillat in, både för dam och herr. Nytt från bl. a K.O.I, Knowledge Cotton Apparel, och Emma & Malena. 
Välkommen in och planera din vårgarderob här > 
Swedish Stockings (som du kan köpa här >) mål är att påverka och förändra strumpbyxindustrin. Industrin är gigantisk och produktionen vilar i stor omfattning på fossila, icke-förnybara källor. Tillverkningen kräver även en stor mängd energi och vatten. Dessutom är strumpbyxor i stor utsträckning inte designade för att vara hållbara, utan är mestadels tänkta att användas en gång och sedan slängas. Det vill Swedish Stocking ändra på! Genom att aktivt arbeta med att minska produktionens miljöpåverkan har de hittils lyckats med:

- 87,6% MINSKAD ENERGI FÖRBRUKNING

- EN STOR DEL AV VÅR PRODUKTION ÄR SOLCELLSDRIVEN

- VÅR FABRIK ÄR EN S.K "ZERO WASTE" FABRIK SOM INTE GENERERAR NÅGOT AVFALL

- ALLT VATTEN SOM ANVÄNDS VID FÄRGNINGEN RENAS OCH ÅTERANVÄNDS

- TUSENTALS STRUMPBYXOR HAR ÅTERVUNNITS GENOM ETT ÅTERVINNINGSPROGRAM

Såsom många andra gillar vi att ha rent och fint runtomkring oss men vill gärna ha det utan att släppa ut massa farliga kemikalier i vattendrag och natur. Vi erbjuder därför miljövänlig och naturlig rengöring i naturliga material och bra miljöval, såsom lin till diskdukar och handdukar från Växbo Lin, trä och tagel till borstar och köksredskap från Iris hantverk. Tvättmedel och städprodukter från Maison Belle och mycket mer. 

Städa med grönt samvete! Köp här >
Braintree byter namn till Thought! Detta fina märke har sin bas i London och arbetar med material som hampa, bambu och ekologisk bomull. Hampa är en snabbväxande växt och påminner lite om lin i strukturen. På samma sätt som bambun är hampan både snabbväxande och kräver lite vatten och inga bekämpningsmedel vid odling. Braintree erbjuder färgstarka kläder för dam och herr. Vi gillar detta starkt, se mer här >
 

Ha en härlig helg alla Palettivänner!  

Facebook
Instagram
Email
Copyright © 2017 Butik Paletti, All rights reserved.


Vill du ändra dina kontaktuppgifter?
Uppdatera din profil eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp